luni, 7 martie 2011

Estetika and wellness:



Sambata eu si Pinkie am fost la acest eveniment mult asteptat si promovat. Intrarea era 10 lei dar cu talentul meu de a ma strecura, am intrat pe mocca :D.
La intrare 2 domnisoare dragute ne-au inmanat cate un numar din "Les nouvelles esthetiques" in care am descoperit acasa cu stupoare ca era o poza cu mine :))))) (de la un eveniment cu Let's do it, Romania!)
Si acum partea mea de poveste:
Concursul de make-up: Se pare ca daca plateai 200 lei, te puteai inscrie la acest concurs cu un model pe care il machiai....nu stiu nici regulile, nici premiile dar cred ca ii promova vreo firma de staniol ca era peste tot, in parul si pe hainele domnisoarelor. Ori au avut o lipsa crunta de inspiratie ori era la oferta in supermarket.
Booon...unele machiaje erau chiar dragute si pareau profi in rest...cam de umplutura. Nimic sa imi atraga atentia sau sa ma surprinda in vreun fel. Mult sclipici, paiete si binenteles STANIOL! Apreciez munca fetelor stiu ca a fost un moment stresant si greu de realizat, dar mi-ar fi placut sa vad un pic mai multa imaginatie.



Am fost placut surprinsa de un stand unde se puneau gene false fir cu fir. Pentru prima oara in viata cand am descoperit ca exista si colorate. Aratau foooarte dragut si elegant (nu va ganditi la niste culori tipatoare), culoarea se vedea doar in lumina, in rest erau normale. Doua doamne de varsta a doua, "macelareau" doua voluntare ...am vrut sa le pun un milion de intrebari dar din pacate nu vorbeau decat germana :(
Un astfel de set costa in jur de 350 lei cu tot cu manopera daca tin bine minte (enorm as putea spune) Le gasiti AICI.

All in all nu merta nici macar 10 lei evenimetul...spatiul era destul de mic ...standuri putine, oferta limitata, plictisitor. In afara de cateva standuri mai rasarite si bogat accesorizate nu aveai nimic de facut. Cu atata promovare ma asteptam sa fie un eveniment de calitate cum este cel de la romexpo "Cosmetics, beauty, hair" la care am fost in toamna si unde imi sticleau ochii la fiecare coltisor. Pinkie iti predau stafeta...spune partea ta de poveste:




Un alt stand care ne-a atras atentia si unde am poposit mai mult de 20 de secunde a fost cel de la Peggy Sage. Era destul de maricel si bine dotat. In general ne-au atras atentia, ojele, genele false, fardurile si pensulele. Eu m-am ales cu o noua pensulica pentru eye liner, care m-a costat la casa 10 lei, desi pretul afisat era de 14.40lei, dar mie mi-a convenit :)) Preturile pensulicilor variau intre 10lei si 60lei, eu zic foarte convenabile. Singura chestie care nu imi place la pensula, este coada care este lunga, iar eu cum stau f aproape de oglinda ma lovesc mereu...urmeaza sa o tai si pe aceasta :)

Redescopera Magia Naturii! Acesta este sloganul celor de la Cosmetica Verde...si credeti-ma ca standul lor avea o magie aparte...cred ca era de la produsele lor delicioase ..la propriu : ))
Eu si Pixie am poposit destul de mult la acest stand, dupa cum a precizat si ea, nu prea erau multe lucruri de vazut in cadrul evenimentului. Baietii de la stand au fost foarte simpatici si ne-au lasat sa ne bagam nasucurile prin toate „minunatiile”.


M-am decis pentru un Sampon pentru par gras (5lei/200ml), un Balsam de par cu Ulei de Masline (13lei/600ml), un Scrub pentru corp cu aroma de frisca si cu boabe de cafea (16lei/400ml) care arata ca un borcan de dulceata si un ulei pentru picioare care era la oferta si a costat 5 lei. Deabia astept sa le incerc (bine, recunosc le-am incercat deja..dar nu pot spune daca e roz sau neagra inca: )



Baietii vazandu-ne asa incantate ne-au spus ca mai este un stand muult mai mare in sala Dalles...asa ca ne-am urcat in Roz Mobil si am purces spre destinatie...numai ca, stiti si voi...intre Sala Palatului si Sala Dalles salasuieste Sephora, unde am mai zabovit vreo trei sferturi de ora :D
Ajunse in SD nu ne-a fost greu sa identificam standul Cosmetica Verde care, eram imens!! Si avea oje...muulte oje si frumoase.
Doamna de acolo a fost tare simpatica si ne-a dat niste cartonase albe pe care sa incercam toate ojele...Stiti ce surpriza am avut? Dupa ce am salivat in Sephora la Colectia Katy Perry de la OPI ..am vazut ca in cosuletul cu micutele oje rusesti am gasit nuantele Last Friday Night si Teenage Dream...ba mai mult, aveam si pe mov si pe roz mai inchis!!
It was love at first sight! Si ma costa doar 5 lei pentru o sticluta de 6ml..exact pe placul meu ca si asa ma plang ca niciodata nu apuc sa termin nicio oja : ))
Aici sunt minunatiile achizitionate, imi pare rau ca nu se vad mai bine, dar le voi face swatches very sooon!




Evenimentul a fost unul destul de mic. Eu si Pixie aveam asteptari ceva mai maricele, dar ne-am simtit bine. Standul cu gene false era fascinant...deabia astept sa se specializeze Mademoiselle Pixie in gene individuale sa port si eu acele minunatii...pana una, alta profit de dexteritatea ei si cred ca maine ma duc sa imi puna extensii de tip smoc, ca prea m-am plictisit sa ma dau cu mascara in fiecare zi.


Pixieeee...ma faci si pe mine mumusica maine inainte sa plec la work? ;;)
(Pretty please with cherries on top)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...