sâmbătă, 23 iulie 2011

Giveaway winner!

Sunt dezamagita...de ce? hmmm au fost 36 inscrieri la giveawayul sigma f80 dintre care 12 persoane nu au respectat cele 3 reguli simple. Cu parere de rau nu le pot inscrie in concurs. Asadar castigatoarea este:
Felicitari JUSTANANGEL! astept un mail de la tine pe adresa notanothermakeup@yahoo.com in 48 ore pt validarea premiului. In caz contrar se va alege o alta castigatoare.

Update primul meu project pan

A trecut o luna si jumatate de cand am pornit primul meu project pan despre care am scris AICI in care ma hotarasem sa folosesc numai urmatoarele produse si sa nu mai cumpar altele pana nu le termin:

- Gelul de curatare Iwostin din Gama Purritin - aici a fost simplu pentru ca a doua zi i le-am trimis lui Madlen impreuna cu toata gama.

- Gelul exfoliant zilnic de la Elmiplant - it's over si acum folosesc spuma de la Boots, dar gelul ramane in continuare preferatul meu. Thx sis!

- Demachiantul Gerovital Plant - nu l-a terminat inca, dar aproape am ajuns la jumatatea tubului.

- Demachiantul Ivatherm - nu l-am terminat, dar l-am folosit mai mult pe cel de la GP pt ca expira mai repede.

- Gelul anticelulitic de la Nivea cu floare de Lotus - terminat de ceva vreme, dar abia acum cateva zile l-al inlocuit cu o crema termica modelanta de la Gerovital.

- Crema anti-vergeturi de la Ivatherm - am terminat-o si acum folosesc crema cu extract de melc de la Herbagen.

- Lapte de corp hidratant de la Garnier cu extract de caisa si putin nuantator - pe acesta l-am terminat primul si am suferit pentru ca nu il mai gasesc!! L-am vazut doar in Auchan Pitesti, dar in Bucuresti l-am cautat in Profi, Mega, Real, Carrefour si Auchan si nu l-am gasit :(

- Crema Fa Nutriskin pentru piele uscata - am terminat-o. Cu aceasta ocazie ne-am si imprietenit si este o crema misto. O recomand...poate putin cam grasa pentru vara.

- Lotiunea calmanta LRP - nu prea am avansat pentru ca nu prea folosesc acest tip de produs.

- Crema de maini si crema de picioare cu minerale de la Marea Moarta - inca le mai folosesc intens. Recunosc ca pentru picioare am preferat-o pe cea de Scholl cu vit K.

- Uleiul pentru cuticule de la Flormar - chiar daca nu l-am terminat inca, a ajuns sa fie unul dintre produsele mele favorite.

Acesta a fost un update si cred ca voi incepe inca un project pan pentru produsele de makeup.

O zi faina!

Hugs,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...