joi, 28 iulie 2011

Ofertele lunii august in saloanele GETT'S

Cavitatie

Pregateste-ti corpul pentru plaja!Scapa de aspectul de coaja de portocala cu un minim de efort si lasa-ti corpul sa straluceasca in noul costum de baie! Cum poti sa faci asta? Nimic mai simplu.

Vino in saloanele GETT’S si incearca noul concept anticelulitic-tratamentul de cavitatie !

Avem si un cadou pentru tine! Doar in luna august platesti 6 sedinte si primesti cadou inca 3!

Fudge 20 off

Lasa parul sa vorbeasca pentru tine despre frumusete si vitalitate cu produsele de ingrijire Fundge!

In luna august ai 20% reducere pentru orice produse de ingrijire sau styling achizitionat din saloanele GETT’S!


INOA

Acum ai un motiv in plus sa incerci revolutionarele culori INOA fara miros si fara amoniac la GETT'S Salons!

In luna august, pentru orice serviciu de colorare, primesti cadou unul dintre produsele pentru stralucire Lumino Contrast sau Liss Control + de la L'Oreal Professionnel.

SK 20 off

In august, alege-ti produsele preferate de ingrijire faciala si corporala de la Skeyndor.

Beneficiezi de 20% discount, indiferent de gama!

Sk sun

Bucura-te in continuare de un bronz superb si de protectie maxima pentru pielea ta!

Pana la 30 august ai 30% reducere la gama Biologic Sun Protection de la Skeyndor !

Unghii false

Nu ai incercat inca nailartul creativ de la GETT'S Salons?
In august, continuam oferta verii pentru unghiile tale: montaj unghii false cu doar 99 lei si intretinere cu doar 79 lei.

Jurnal de dieta (4) - Experienta Herbalife


Am promis sa povestesc despre experienta cu Herbalife daca sunteti interesate si din mesajele voastre am observat ca va doriti acest lucru.

Dupa cum se poate observa nu sunt la prima lupta cu kilogramele. Anul trecut prin septembrie - octombrie am zis sa incerc si cu Herbalife. Auzisem numai lucruri bune despre produse si eram foarte entuziasmata. Culmea a fost ca intr-o zi m-a sunat o prietena sa ma intrebe daca nu vreau sa ma recomande pentru o consultatie la nutritionist care va fi gratuita numai prin recomandare si am acceptat.

Dezamagita m-a sunat dupa consultatie si mi-a povestit ca de fapt este vorba de un consultant H si ca nu este niciun fel de nutritionist, ca a masurat-o, i-a vorbit despre nutritie, produse H si i-a recomandat un plan de tratament de vreo 6-7 milioane. Eu auzind ca este vorba de H m-am entuziasmat si mai tare pentru ca eu chiar eram determinata dinainte sa ma sune ea sa incerc aceste produse, asa ca am rugat-o sa ii spuna consultantului sa ma programeze mai repede.

Consultatia a avut loc intr-o sala cu vreo 5-6 birouri la care lucrau si alti consultanti cu alti clienti. Bineinteles ca nu am avut parte de intimitate la masuratori, desi Miruna(consultantul care se ocupa de mine si care era cu vreo 10 ani mai in varsta decat mine) a facut tot posibilul sa nu ma simt incomod.

M-a masurat, cantarit, mi-a calculat IMC (indicele de masa corporala) si mi-a spus procentul de grasime din sange. Situatia era mai mult decat grava!

Am inceput sa vorbim despre nutritie pe un pliant standard H unde trebuia sa completez si un chestionar, cu raspunsuri DA sau NU. Indiferent de punctajul obtinut replica era urmatoarea "trebuie sa ajungem ca raspunsul sa fie DA la toate intrebarile". M-a intrebat daca sufar de vreo afectiune, ce medicamente iau, etc iar la momentul respectiv chiar am crezut ca toate aceste lucruri conteaza. Nu au contat deloc!

Apoi brusc fara sa imi dau seama am trecut la prezentarea produselor H si mi-a facut un plan de tratament care costa in jur de 750 de lei pe luna! Acesta consta in 2 cutii de shake si mai multe tipuri de pastile pe care le recomandau. Dupa lungi negocieri, pentru ca desi eram pregatita sa suport niste costuri mari, nu eram pregatita pentru o asemenea suma (!) a mai scazut din pastile si am ajuns la un plan de tratament in valoare de 500 de lei care consta in cele 2 cutii de shake-uri si 2 flacoane de pastile: unul pentru celulita si unul pentru accelerarea metabolismului.

Nu uitati ca eram foarte entuziasmata de pasul pe care tocmai il facusem si aveam mari sperante alimentate de toti consultantii din sala respectiva pentru ca nu prea ai intimitate.

In consta tratamentul: Dimineata inlocuiam micul dejun cu un shake si luam 3 pastile (una pt celulita si 2 pentru accelerarea metabolismului), la pranz mancam o masa slaba (ex: piept de pui la gratar cu legume) si luam aceleasi 3 pastile, iar seara inlocuiam cina cu un shake, dar luam doar pastila pentru celulita.

Ce mi-a placut foarte mult la inceput a fost ca am fost sunata in fiecare seara de catre consultant sa ma intrebe cum ma simt, cum a mers, sa ma motiveze si sa ma puna sa beau apa!!! Trebuia sa merg de cel putin 10 ori la toaleta zilnic ca sa fac pipi pentru a elimina toxinele. Un alt aspect dragut era ca in fiecare saptamana mergeam la masuratori.

Dupa prima saptamana am mers la primele masuratori. Cantarul zicea ca am slabil 2,1 kg intr-o saptamana! Eram entuziasmata. Dar masuratorile au inceput sa ma enerveze inca de la prima vizita: strangea atat de tare de centimetrul ala ca sa imi arate cati centimetri am slabit eu, incat daca ma duceam sa imi comand haine dupa acele masuratori nu as fi incaput in ele! Ma prostea in fata si asta ma enerva la culme!!! Dupa a doua saptamana nu am mai vrut sa merg la masuratori pentru ca a 2 a oara a fost si mai aiurea.

Miruna, consultantul meu imi spusese ca o data la 3 luni are loc un eveniment mare in Herbalife care se numeste "Ziua Clientului" si care are loc la Sofitel (deci super fite) si ca eu sunt invitata ei si ca pot veni insotita. Am ales sa merg cu mama mea, iar acest eveniment s-a potrivit sa fie chiar in ziua primei masuratori. Evenimentul a avut loc intr-o sala mare cu multe locuri si o scena maricica. A fost exact genul de eveniment de spalare de creiere in care apare cineva pe scena zice ceva si toata lumea aplauda, este fascinata, parca nu mai gandeste!!!!

Mi s-a parut o mare sarada toata seara, dar cu o singura exceptie: cand pe scena apareau consultantii si spuneau cat au slabit ei. Era o doamna pe la vreo 50-60 de ani care slabise 70 de kg!!! Am ramas uimita!! Treaba este pe bune si am cunoscuti care au slabit cu Herbalife si se simt foarte bine.

Ca sa va spun punctul culminant al serii, era o parte a evenimentului in care toti consultantii isi chemau clientii pe scena si le dadeau o diploma pe care scria cat au slabit si faceau poze (gen festivitatea de absolvire a facultatii). Cand era si Miruna, consultantul meu, pe scena mi-am auzit numele. Am ramas socata! Nu am vrut sa ma duc, dar mama mi-a zis sa fiu o doamna si sa ma simt bine. Ei bine am primit si eu o diploma pe care scria ca am slabit 2,1 kg si a trebuit sa raspund la intrebari gen cum mi-a schimbat viata H, ce bine ma simt si fara el nu mai pot. Eram un pachet de nervi!! Cand am luat decizia de a slabi, a fost o decizie intima si am impartasit-o doar apropiatilor. Inca eram in faza in care negam in gura mare ca am o problema sau mi se parea ca daca nu o zic cu voce tare problema nu exista. Asa ca aceasta intamplare mai mult rau mi-a facut, decat placere. Ca sa nu mai zic ca in sala erau cunoscuti, care nu vroiam sa ma vada in aceasta ipostaza!

Per total, este un eveniment de spalare de creiere penibil zic eu!

Am urmat acest tratament aproape 5 saptamani. Dupa primele 3 saptamani ma chinuiam sa beau shake-urile. Pur si simplu nu mai suportam gustul de praf si mi se apleca dupa fiecare inghititura. Dupa aproape 5 saptamani slabisem 5 kg pe care le-am pus inapoi in aproape 2 saptamani. Stiu, nu am avut nici cel mai echilibrat mod de viata, dar cu siguranta acest lucru nu s-ar fi intamplat daca nu treceam de la o dieta super drastica (o masa pe zi si 2 shake-uri) la niste mese consistente. Era naspa ca ma infometam si mi se recomanda sa beau apa tot timpul sau sa mananc bobite de soia coapte.

Eu cunosc persoane care au slabit cu Herbalife (+ muult sport) si se simt foarte bine. Dar organismul meu nu le-a vrut. Nu sunt impotriva persoanelor care opteaza pentru aceasta varianta, dar eu am incercat pe propria piele si nu a mers. Nu zic nici sa luati, nici sa nu luati. Este o decizie personala.

Deocamdata imi place noul meu stil si noua dieta. Astazi merg la primele masuratori si a2a intalnire cu dna nutritionist. Sa-mi tine-ti pumnii pentru ca ma voi demoraliza daca nu am slabit :( In aceasta dieta nu fac foamea cam deloc si mi se pare cam ciudat sa apara asa repede rezultate.


Sper ca v-a fost de ajutor experienta mea.

Hugs,


Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...