duminică, 26 august 2012

Oasap shopping

De cand am vazut aceasta gentuta pe blogul Iuliei Badita m-am indragostit irevocabil de ea. Nu ma asteptam sa arate asa bine in realitate si am fost si mai incantata cand am primit-o. Materialul-desi sintetic-pare rezistent, intoriorul este foarte spatios, este usor de asortat la multe tinute, poate fi folosita atat ca plic cat si ca geanta de umar avand un lantisor inclus.
Din pacate am avut ceva probleme cu partea metalica a gentii care s-a dezmembrat un pic (unul din capetele de mort a cazut si l-am lipit la loc) iar geanta a venit cu un mic defect- lipsa unei pietricele si o zgarietura usor vizibila chiar si in poze.

Iubesc aceasta geanta, este foaaarte de efect si pana acum am primit numai complimente. Daca in general, femeile se plictisesc imediat de o poseta, acum nu poate fi cazul fiind atat de speciala ca si design.(pret 27,90 $)
Ps: acea piatra mare a plicului este un mov foarte frumos desi pare neagra in poze.

Un al doilea produs comandat de pe Oasap a fost o pereche de pantaloni scurti cu dantela pe margini, perfecti pentru a fi purtati sub o fusta. Daca aveti probleme cu iritatii sau pur si simplu preferati sa fiti in siguranta atunci cand purtati rochie sau fusta va recomand acest "gadget". Eu am o alunita care ma deranjeaza teribil si pana imi fac curaj sa ma duc la doctor, solutia de fata este ideala. (pret 15,00 $)


Pentru mai multe poze si detalii vizitati siteul Oasap.com unde transportul este gratuit.

Ii multumesc lui Jully pentru pozele close-up la geanta!





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...