vineri, 14 octombrie 2011

IPL part ||

Am reusit sa ajung si la cea de-a doua sedinta de epilat la clinica Slimart. In comparatie cu prima sedinta pot spune ca a durut un pic mai tare fapt care se datoreaza cresterii in intensitate a puterii luminii pulsate la fiecare sedinta, pana se atinge intensitatea maxima in cateva sedinte. Ca si prima oara parul a cazut de tot dar o parte din el creste la loc. Din ce imi pot da eu seama cred ca s-a eliminat deja cam 40% din parul initial.

Am mai aflat cateva lucruri noi despre aceasta procedura :
-zona liniei bikinilor este zona pe care aparatul functioneaza cel mai eficient eliminand pana la 90% din par pe cand in zona labiilor and "deep back" nu se elimina decat 30-40% din parul total.
-celelalte zone sunt la fel de pretentioase (axila, brate, picioare etc) si tot nu vom avea un rezultat final ca in cazul liniei bikini dupa terminarea sedintelor necesare.
-responsabila de reusita este calitatea parului -cu cat este mai inchis la culoare , mai gros iar diferenta piele-par este una mai vizibila cu atat rezultatele sunt mai bune
-durerea din timpul sedintelor este asemanata cu piscatura unui elastic (ciupitura) pe cand in cazul epilarii cu ultrasunete (varianta mai nou aparuta) durerea este de tip bataie....eu una cred ca preferam o bataie zdravana in locul ciupiturilor
-sa nu va fie frica sa ii sugerati sa intre mai mult in anumite zone deoarece este foarte intelegatoare si nu zice niciodata nu :D
-trebuia sa imi aleg alta zona de testat deoarece toate tipele care afla de la mine despre procedura vor sa vada rezultatul :)))))
-daca va inscrieti Aici puteti face si voi un test gratuit ( binenteles daca sunteti din Bucuresti)

Doamna medic este o femeie extraordinara, ne-am inteles fff bine inca de la prima sedinta. Este foarte grijulie si mereu ma simt rafatata cand o vizitez. Doar ca uneori mai uita cate o zona neepilata, lucru care s-a intamplat si in prima si in cea de-a doua sedinta dar banuiesc ca la sfarsit vor fi si acele zone exterminate.


PS: urasc bikini de unica folosinta care sunt imensi . trebuie sa ii sustin cu mana sa nu pice de pe mine :)) GINORMOUS!
-si mai urasc faptul ca trebuie sa astept cate o luna intre sedinte :((( de abia astept sa vad rezultatul final
-aaa si tot la hate-relationship intra si faptul ca pe tot parcursul procedurilor trebuie sa folosesc numai lama de ras ...i absolutely hate that...6 luni de lama....poate totusi ne vom imprieteni la un moment dat :D am supravietuit 3 luni i can do it further!

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...