miercuri, 19 ianuarie 2011

TU stii sa te pensezi?

De cele mai multe ori ignoram sprancenele sau nu le acordam atentia cuvenita .Foarte rau facem! Ele sunt cele care dau expresie si contureaza forma fetei, asa ca trebuie sa ne gandim de doua ori inainte sa apelam la o cosmeticiana. Cel mai bine ar fi sa va documentati inainte de a face o alegere pentru ca o forma neadecvata formei sprancenelor va va schimba total fizionomia.

Spranceana ideala incepe de la radacina nasului acolo unde are grosimea cea mai mare, se va subtia spre punctul de arcuire si coboara intr-o codita subtire (baza trebuie sa aiba intre 7-12 mm grosime, iar codita intre 3-4 mm).

Trebuie sa stiti ca fiecare forma a fetei are niste sprancene specifice, dar acesta nu se aplica intotdeauna.

Tipuri de sprancene :

Ascendente:

- cu o curba armonioasa pentru fetele ovale.

- in forma de virgula la orice tip de fata.

- rotunde arcuite la fetele rotunde.

Orizontale:

- subtiate la fetele prelungi.

- groase pt fetele patrate.

Descendente:

- orice tip de fata.

- cazand pe pleoapa la tipurile triunghiulare.

Sprancenele ascendente se vor pensa pastrandu-le forma sau chiar accentuand-o, deoarece ea reprezinta forma ideala , dand un aspect vesel si optimist.

Sprancenele orizontale se vor pensa spre o forma ascendenta si luandu-se din grosime pentru a le arcui.

Sprancenelor descendente li se va da o forma orizontala , scurtandu-le pentru a le ridica si pentru a elimina aspectul trist pe care il dau fetei.

Ideal ar fi sa apelati la o persoana recomandata de o prietena buna in care aveti incredere si sa nu va apucati sa le ciuntiti singure daca nu aveti experienta. Dupa ce cosmeticiana va alege si pensa forma potrivita pentru voi veti putea smulge firele dupa acelasi contur executat de ea .

. Nu este o investtie scumpa, un pensat la un salon de cartier costa intre 3 si 15 lei si chiar merita....

Am primit fondul de ten Clinique de la CrazySweetLollipop! Yay!!!

Ah sunt atat de fericita! In sfarsit a ajuns :D:D:D
Il astept cam de vreo 2 saptamani aproape..dar ce sa facem daca Bombonica era la shopping de masini si fondul de ten acasa...atat de aproape si totusi atat de departe! Eh..dar acum e al meu si sunt tare incantata. L-am incercat repede pe un obraz si se intinde minunat. Ii voi face un review peste cateva zile..totusi nu pot vorbi despre el fara sa avem un trecut impreuna :))

Am uitat sa va spun ca l-am cumparat de la Huge Blog Sale-ul ei..unde mai sunt cateva produse care asteapta sa isi gaseasca o noua proprietara.
V-am pus o poza cu el si cu noua lui familie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...