duminică, 10 iunie 2012

Montagne Jeunesse- Oaza de liniste si relaxare


Vineri am asistat la evenimentul organizat de cei de la Montagne Jeunesse "L'ete du jeunesse-Tenul tau nu trebuie sa aiba secrete!" pe linistita terasa a ceainariei Serendipity.
Am stat impreuna la masa cu Modnitza, Adina si  Jully, am ras, am degustat o parte din ingredientele produselor MJ si am asimilat informatii pretioase.


Mascutele de fata, scruburile pentru picioare, fructele colorate si atmosfera placuta intre fete au facut ca acest eveniment sa fie unul relaxant, exact ca si produsele MJ. Ele sunt produse in Uk cu ingrediente naturale si iti ofera rasfatul de care ai nevoie dupa niste zile obositoare de munca.


Eu sunt mai lenesa de fel si nu am rabdare sa imi creez propriile mascute naturale acasa, asa ca optez mereu pentru cele "imbuteliate". Raportul ingrediente-calitate-pret a acestor masti este unul foarte bun si in plus  gasesc mereu diverse oferte in supermarketuri.

De asemenea AdinaNuStieTot ne-a demonstrat ca stie totusi cate ceva despre make-up. Ea a realizat un machiaj natural de zi si a dat multe sfaturi pretioase. Binenteles ca nu m-am putut abtine sa nu ii cotrobaiesc prin trusa de make-up si sa testez cateva produse.

Am o idee foarte draguta legata de aceste produse si urmeaza sa o vedeti intr-o postare viitoare. Pana atunci va las sa va creati propriul spa la voi acasa caci eu sigur asta urmeaza sa fac.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...