vineri, 13 ianuarie 2012

Crema gommage pentru fata de la Cosmetic Plant

Am primit aceasta crema de la Jules (tnx babes) acum vreo luna si de atunci este in teste. O folosesc o data la cateva zile/o saptamana si am consumat cam jumatate din recipient pana acum. Este foarte ciudata combinatia de crema si gommage, dar uimitor imi place.
Este un scrub fin care poate fi folosit zilnic dupa parerea mea, dar lenea este mare :D.

Dupa procedura pielea este mai putin fina ca in cazul altor gommageuri dar se simte mult mai hidratata in schimb. Chiar daca prin spalare o parte din crema este eliminata, in timpul masajului o parte din ea apuca sa intre in piele. Raportul particule-crema este unul 50/50 -bila alba pentru asta desi am auzit ca in alte cazuri particulele abrazive erau cam invizibile.

In prospect scrie ca dupa aplicarea cu miscari foarte usoare crema trebuie eliminata de pe fata cu un prosop umed sau cu demachiant. Nu sunt de acord cu asta pentru ca lasa o pelicula ciudata pe fata si prefer sa o spal temeinic ca pe orice alt exfoliant.

Mi-ar fi placut totusi ca particulele sa exfolieze un pic mai bine cum face cea de la Himalaya din care am avut o mica mostra si cu care m-am inteles de minune.
Totusi inca nu sunt pe deplin multumita.... nu am descoperit exfoliantul perfect si inca sunt in cautarea lui. Ceva sugestii?

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...