luni, 29 august 2011

Haul & gifts

Acum cateva zile am crezut ca e craciunul....tocmai venisem acasa dupa o tura prin Doraly dupa comori si ma asteptau pe masa 2 avize postale unul de la Lady's blush cu produsele Flormar castigate (imi plac culorile la nebunie m-a  nimerit perfect) si celalalt de la Camelia cu un produs pe atat de versatil cat si extrem de folositor totodata, este vb despre dispozitivul 2pi despre care puteti citi mai multe informatii chiar la ea pe blog. Am ridicat produsele de la posta ca mai apoi sa ma intalnesc cu un prieten proaspat venit din strainatate cu o punga de bunatati pt mine :X:X:X:X.
Sa va prezint cele 2 produse primite de la fete si o parte din cadoul de la Adi care consta in 9 inele (2 sunt pentru 2 degete, imi doream un astfel de inel de ffffffffff multa vreme i looove them):




In cautarea de comori din Doraly care a fost destul de rapida din pacate si nu am apucat sa cotrobai bine  mi-am luat urmatoarele:


O cutie cu 12 nuante de sclipici pentru unghii dar le folosesc si pentru machiaj...nu consider ca exista un sclipici mai special pt asta care sa faca diferenta atata timp cat e sub forma de particule. a costat 8 lei tot setul si este o investitie buna si daca va doriti doar borcanasele pentru a depozita rujuri sau alte produse...la 8 lei 12 borcanase vine sub un leu bucata...in comert aceste borcanele depasesc acest pret cumparate goale si nici nu prea se gasesc.



O oglinda sub forma de biscuite cu crema...crema constand intr-un pieptanas :X:X a fost dragoste la prima vedere si e accesoriul amuzant care imi lipsea din poseta. pret 1,5 lei


12 perechi de gene false atat fantezie cat si naturale (mi se termina stocul si am zis sa il refac :D ) au costat 18 lei


Un set de 36 bigudiuri cu arici care se prind foarte bine in par . 15 lei

In afara de aceste produse mi-am mai luat o curea neagra cu tinte negre dar care nu vrea deloc sa stea la pozat si am dat 5 lei pe ea (toate curelele erau la 5 lei) si o oja cu sclipici albastru metalizat la 2 lei care de asemenea este certata cu aparatul foto. Cam asa a decurs ziua respectiva este o placere sa primesti atat de multe cadouri si am fost fericita de atunci si pana acum :X. Le multumesc pentru cadouri celor mentionati si sunt mandra de chilipirurile pe care le-am descoperit.

XOXO,
PIXIE


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...