vineri, 18 martie 2011

Un vot mic?! ;;)


http://deeabeauty.blogspot.com/2011/03/make-up-entrys-flower-power-contest.html#comments
Se pare ca s-a reluat concursul deei unde binenteles nu am avut nici o sansa in fata primelor 2 concurente care au fost absolut fenomenale. Daca va place totusi machiajul va astept cu un vot :*

NaturaShop

”NaturaShop"width="485"





Ai un blog? Vrei un cupon de 100 Lei? Afla cum poti castiga pe Blogul NaturaShop.

Genele mele+extensii de gene+ulei de ricin=LOVE

Cu siguranta cu toate stiti efectele uleiului de ricin si proprietatile lui interne si externe. Eu vreau sa va vorbesc de fapt despre experienta genelor mele cu extensiile de gene si uleiul de ricin.

In primul rand vreau sa va spun ca nu trece luna in care sa nu imi pun extensii de gene de tip smoc. Sunt foarte norocoasa ca Pixie este o persoana meticuloasa si pasionata de acest capitol si ma primeste ori de cate ori am eu chef.

Ultima data mi-am pus extensii pe 8 martie, iar luni pe 14 am avut chef sa le dau jos...iar azi dupa ce am vazut aceste poze mi-am dat seama ca vreau iar gene :)))
(Pixie nu stia ca le-am dat jos pe cele puse saptamana trecuta, dar afla acum:)))

Cu siguranta va intrebati "Ce mare lucru ca le da jos dupa o saptamana?". Dar este mare lucru pentru ca nu folosesc nicio solutie de indepartat gene...pur si simplu le dezlipesc cu ajutorul unui demachiant cremos...si credeti-ma nu este deloc usor, chiar este dureros de obicei :( Ele ar trebui tinute cel putin 2-3 saptamani (in functie de toleranta ochilor, ai mei sunt de treaba) timp in care se mai duce lipiciul si va fi mult mai usor de dat jos, dar chiar si atunci tot dureros este.

Pe scurt, dupa ce le dadeam jos genele mele erau super mega ultra "sifonate", scurte (pentru ca mai ramaneau doar cele pui, iar toate genele mature plecau odata cu extensiile) si rare. Daca ma dadeam cu mascara mai rau aratam!!!

Prin luna decembrie, mi-am amintit eu ca am ulei de ricin prin casa si m-am hotarat sa ma dau cu ulei de ricin imediat dupa ce dau extensiile jos. Ghici ce am observat dupa o noapte? GENE!! Chiar a facut minuni la mine. Asa ca de atunci il folosesc cam 3 nopti de fiecare data dupa ce imi dau extensiile jos.

Va las sa va delectati cu niste poze de before & after. Sa imi spuneti ce parere aveti :D




Nici mie nu imi indeseste sprancenele sau imi lungeste genele cu 5mm, dar ajuta la regenerarea lor. Si asta inseamna enorm! Nu stiti cum aratam dupa ce dadeam extensiile jos :-s

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...