joi, 16 februarie 2012

Vichy-Dermablend


Sunt fericita posesoare a acestui fond de ten. Pentru mine e Holly Grail (za best of za best). Aproape ca am sarit in sus (la propriu) de fericire cand am aflat ca am ocazia sa il testez. Vroiam initial sa fac o comparatie intre 2 fdt dar nu gasesc niciunul asemanator.
Vichy este posesorul acestei minunatii si sper sa aduca si corectorul din aceiasi gama caci imi doresc nespus sa il incerc.

Ma bucur in primul rand ca este potrivita nuanta. Din ce am inteles de la alte fete au probleme in alegerea nuantei din cauza paletei restranse de culori.Si cum in general sunt obsedata de acoperire/ten de portelan/doll face etc. il gasesc ca fiind noua si unica mea iubire. Nu cred sa apara in viitorul apropiat ceva sa il depaseasca.


Este foarte potrivit persoanelor cu ten problematic: acopera roseata (cuperoza), pistruii, petele pigmentare, cosuri, cearcane etc. Si cum eu nu duc lipsa nu imi vad viata fara el de acum inainte.
Este o idee cam scump pentru bugetul meu dar merita toti banii. O sa pun si cateva poze before and after desi au mai fost facute publice pe acest blog si inainte.





Nuanta folosita de mine este NUDE 25 iar pretul se situeaza undeva la 90 lei. Acesta se poate gasi in farmacii.
Pinkie a scris si ea despre aceasta minune a tehnologiei AICI.
Mariti pozele pe riscul vostru!

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...