joi, 5 iulie 2012

Fondul de ten Joviale- To be or not to be?



Joviale este cel mai nou fond de ten de la Ivatherm. Auzind numai lucruri bune despre el, imi doream de ceva vreme sa il incerc. Zis si facut! 

Este un fond de ten pe placul meu dar trebuie sa il pun la naftalina pana la iarna. Consistenta mai groasa si puterea mare de acoperire il fac cam greu pentru vremea de afara. Eu una simt ca imi fuge tot machiajul de pe fata vara, asa ca prefer texturi usoare si fluide.

Cu toate acestea l-am testat pentru ca nu puteam rezista tentatiei: l-am pus la loc de cinste pe birou si am gasit cateva seri mai "racoroase" in care am reusit sa il folosesc. Cele 2 minusuri pe care i le-am descoperit sunt: faptul ca nu este rezistent la transfer si ca are un miros cam ciudatel (daca il aplici cu degetele, timp de cateva minute acestea vor mirosi a sulf [as spune eu]- noroc ca nu persista mirosul). Desigur, fiind un produs care nu contine parfum, nici nu ma asteptam sa miroasa a capsuni cu frisca.


Imi place cum se intinde pe ten, recipientul de sticla inchis ermetic in permanenta este un plus pentru mine, iar faptul ca are spf si este potrivit pentru un ten sensibil fac ca acest produs sa indeplineasca criteriile mele. De asemenea este buidable (se pot pune straturi succesive pentru o acoperire mai buna), folositor in cazul persoanelor cu probleme grave ale tenului- la mine nu este cazul dar ma gandeam ca poate intereseaza pe cineva.

Inca nu il detroneaza pe Dermablend dar cu siguranta ii face concurenta!

Acest fond de ten se gaseste in farmacii si are un pret aproximativ de 70 lei. Eu am folosit nuanta 01.

Ati incercat acest fond de ten?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...