joi, 24 februarie 2011

A veniiiit!!

M-am grabit sa ajung acasa ...de ce?? va intrebati. Mi-a ridicat tata ieri coletul de la posta. Dupa ce am fost vedeta de circ in ratb contorsionandu-ma ca la carte si exersand pozitia "pazeste-ti geanta cand stai ca un  fetus" am ajuns acasa si m-am infipt in colet cu geaca pe mine. Cool-cosmetics ruleaza ...:D si andrada (sper ca nu ti-am pocit numele sry if i did) e o duceata de fata :X esti cumva bi? ;;) boon...primele au fost bigudiurile ce altceva? new toys :D desi HABAR NU AM  sa le folosesc...mi-am pus 2 de control si am inceput sa imi mazgalesc mana cu ce mai primisem inclusiv oja (abea imi facusem manechiura nu puteam sa o stric)
Mai greu a fost cand am ajuns la partea cu un pigment de la gosh nuanta azure care nu vroia sa se deschida si am tras si l-am strangulat pana am ajuns la continut....si pantalonii mei sunt de aceiasi parere cu mine ...este o culoare absolut superba. Ruj-glosul de la maybeline intr-un rosu-roze de milioane a fost favoritul meu ....cu peria de sarma am frecat mana si nu s-a luat. Sper ca mai ai rujul asta ca vreau sa mai comand cateva ...zici ca e superglue...sigur rezista ore bune pe buze. :X Pudra de la botanics inca nu am apucat sa o testez deoarece aveam deja un strat pe fata si am zis ca nu are sens sa o irosesc.
 Rujul de la avon nu este chiar pe gustul meu ca nuanta dar mama o sa il adore, iar cele 2 luciuri de buze unul rimmel si celalalt max factor sunt si ele foarte dragute si utile tinand cont ca nu mai aveam nici un luciu folosibil prin trusa pentru ca ma da foooarte des cu ele in special iarna. Le multumesc din nou fetelor de la no-name si cool-cosmetics pentru cadourile primite si o sa ma bucur la maxim de ele.
Ps: vezi ca din greseala ai scapat in colet un fluturas dala de cercel...in caz ca il cauti e la mine :)) ah si inelusul roz imi vine perfect...acum sa gasesc si tinuta la care o sa il port :*:*:*
I need help...cum se folosesc bigudiurile??are cineva?




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...