miercuri, 14 decembrie 2011

Honey sweet giveaway!- INCHIS

A venit si randul meu sa va indulcesc viata :D. Desi sunt multe giveawayuri de acest gen in blogosfera nu cred ca strica un set de produse in plus mai ales ca este perioada cadourilor si slava domnului avem multe de cumparat. Complexul Apicol Veceslav Harnaj va ofera cadou gama Apidermaliv formata din :

-masca pentru tenul uscat/matur
-crema de fata cu laptisor de matca
-crema pt calcaie cu propolis
-crema pt calcaie cu menta
-un balsam de buze pe care iti vine sa il mananci

Fie ca il vreti pentru voi sau pur si simplu vi se pare un cadou inspirat de Craciun, va invit sa participati la concurs. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati un comentariu cu numele vostru si numele cu care ne urmariti prin GFC (google friend connect-in stanga sus a blogului).

           Durata concursului: 14 decembrie 2011-19 decembrie 2011 urmand ca pe 20 sa fie anuntata castigatoarea.

XOXO,
PIXIE

Farmec primeste de la Mos Craciun un nou webiste


In pragul sarbatorilor de iarna, Farmec lanseaza noul website www.farmec.ro, care, pe langa interfata prietenoasa si informatiile numerose referitoare la companie si gama de produse, ofera consumatorilor sai posibilitatea de a face cumparaturi online direct pe farmec.ro.

Ideea lansarii noii versiuni a website-ului a plecat de la dorinta consumatorilor Farmec de a cumpara online produsele preferate si de la sutele de solicitari primite in acest sens. Magazinul online Farmec include peste 200 de produse, pentru ingrijirea tenului, a corpului si a parului, deodorante, cosmetica decorativa, produse pentru barbati sau copii.

Cu ocazia lansarii noului website, Farmec vine si cu o promotie speciala. Astfel, primele 500 de persoane care fac cumparaturi de minim 35 de lei, primesc gratuit unul dintre produsele: Lapte demachiant tonifiant Gerovital H3 Evolution, Masca tratament pentru regenerarea parului Aslavital sau Tonic regenerant ultra-activ Gerovital Plant Forte. 

Pe website-ul farmec.ro, puteti citi ultimele informatii referitoare la companie, produsele lansate si ofertele speciale, puteti afla care sunt produsele care vi se potrivesc raspunzind la cateva intrebari, puteti pune intrebari specialistilor Farmec sau va puteti inscrie in Clubul Farmec.
Pentru toate aceste noutati si multe alte surprize, vizitati www.farmec.ro!

Lipstick Blog Sale!

Pentru ca am inceput sa dezvolt o mare pasiune pentru rujurile de culoare rosie, m-am hotarat sa ma despart de cateva dintre cele pe care nu le mai folosesc.

Regulile sunt simple: 1. prima venita, prima servita; 2. Plata se face prin ramburs si transportul costa 8 lei prin Posta Romana si este suportat de cumparatoare sau 3 lei daca plata se face direct pe card; 3. in Bucuresti le predau personal cumparatorului.

Nu uitati de frumuselele palete de aici care au preturi reduse de Sarbatori!



 1. GOSH Velvet Touch Lipstick 43 Tropical Pink - 9 lei
2. AVON Color Trend Sparkle Shine - 3 lei
3. Miss Sporty - Perfect Colour Lipstick 011 Lolita - 3 lei
4. Bourjois Docteur Glamour Cosmic 24 Rose Voluptueux - 10 lei
5. Bourjois Lovely Brille 02 Sable Fin - 10 lei
6. ASTOR Soft Sensation Vitamin & Colagen 009 - 7 lei
7. nu este disponibil


Gloss Bourjois Effet 3D - 20 Rose Symphonic - 9 lei (folosit de 2 ori)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...