joi, 3 noiembrie 2011

Ma enerveaza companiile care..




..se folosesc de bloguri si bloggeri in special. Motivele pentru care o fac sunt multe si la fel de diverse, insa modalitatile prin care au ajuns sa o faca ma dau pe spate. Sunt atat de subtile sau interactive incat nici nu iti dai seama ca te folosesc.

Exclud din aceasta categorie campaniile in care bloggerul intra cu buna stiinta si isi asuma decizia oricum ar fi ea.

Nu imi cereti sa va dau exemple pentru ca nu o voi face din simplul motiv ca daca vi se da pe tava totul tu nu vei face nimic sa intelegi/observi subtilitatile la care apeleaza unele companii, iar aceasta postare isi pierde rostul.

Daca veti dori sa dati voi exemple si sa discutam, o vom face impreuna.

Cu drag, a voastra Pinkie care si-a intrerupt procesul de aranjare a hainelor in sifonier pentru a va spune ce are pe suflet.

sursa foto

Later Edit: Nu are nicio legatura postarea ma cu campania Vichy. Alta companie m-a "inspirat" pentru aceasta postare astazi. Campania Vichy de acum este chiar gandita bine.

Review - CHI Silk Infusion -Tratament de Reparare din Matase Naturala

Buna fetelor!

Astazi vreau sa va prezint un produs pe care am ajuns sa il iubesc. Pentru ca parul meu se ingrasa destul de repede nu am fost niciodata o mare fana a uleiurilor de par, de cand am inceput sa folosesc CHI Silk Infusion Tratament de Reparare din Matase Naturala am inceput sa imi schimb parerea.


Descrierea oficiala a produsului:
Tratament imbogatit cu molecule din matase naturala, proteine din grau si soia care restructureaza firul de par, lansandu-l moale, stralucitor si usor de aranjat. Protejeaza parul de agentii nocivi din mediul exterior si de coafatul cu caldura. Nu contine alcool, ofera pentru toate tipurile de par hidratare, stralucire si rezistenta pentru toate tipurile de par. Folosit impreuna cu Placa Ceramica CHI ajuta la repararea si sigilarea firului de par. (Eu nu folosesc placa)
Mod de utilizare:
Chi Silk Infusion se aplica uniform pe parul umed sau uscat. Nu se clateste.

Este un ulei cu o consistenta putin siliconata as zice eu, deloc lipicioasa. Eu prefer sa il aplic pe parul umed, dar nu ud. Nu il aplic si pe radacina, ci las cam 10cm si apoi il aplic pe toata lungime parului. Dupa uscare nu arata incarcat si nu se lipeste in suvite cum au tendinta alte produse de acest tip sa iti lase parul.


Eu il folosesc in combinatie cu Samponul si Tratamentul (balsam/masca) din aceeasi gama si pot spune ca este una dintre cele mai bune combinatii pentru parul meu care a doua zi dupa spalare se ingrasa la loc.

Produsele le-am achizitionat la targul de la Romexpo, dar le gasiti si aici.

Vreau sa va mai spun ca ieri am folosit samponul si balsamul din gama roz de la Gliss ca sa mai folosesc si altceva (si sa mai economisesc din produsele mele magice) si nici nu se compara rezultatele, desi Gliss era unul dintre sampoanele mele preferate inainte. Parul se pieptana foarte greu, a durat foooarte mult uscare si la final nu avea pic de stralucire si o gramada de fire razlete stateau unde aveau chef. L-am prins, ca arata aiurea.

Cantitate: 50 ml
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere
Pret: 63 lei
Nota: 10/10
Mai cumpar? DA!

Voi ati mai folosit produse CHI? Ce mai recomandati? Va tenteaza?

Cu drag,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...