duminică, 16 iunie 2013

Piele Ideala!






Exista oare tenul perfect? Sigur ca da! Singura problema este ca nu il ingrijim corespunzator pentru a ajunge la aceasta performanta.

 Daca mama natura nu ne-a inzestrat cu cu o piele ideala, Vichy vine in ajutorul nostru cu pachetele "Duo Idealia". Specialistii Vichy ne recomanda ca dupa folosirea a numai 2 produse, aspectul pielii va fi vizibil imbunatatit. Noua Idealia BB cream folosita impreuna cu "Idealia crema" sau "Idealia Pro"  vor ajuta la diminuarea ridurilor, a petelor, vor oferii protectie impotriva razelor UVA/UVB , ne vor hidrata si lumina tenul.


Daca vreti sa testati aceste produse si sa impartasiti experienta cu mine, vizitati cea mai apropiata farmacie din llista pe care o gasiti pe siteul idealiabb.vichy.ro pentru a beneficia de mostre gratuite. De asemenea pe site mai aveti timp pana diseara sa va inscrieti la concurs si sa castigati unul din cele 20 de seturi puse la bataie.

 2 norocoase fete care testeaza/au testat produsele vor castiga cate un set format dintr-o Idealia BB claire + o apa termala(150 ml) daca imi lasa un comentariu la aceasta postare cu numele si complimentul cu care s-au inscris pe site! Concursul este deschis pana la ora 24:00




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...