duminică, 24 iunie 2012

Iarna vs. vara- Ce makeup alegem?




Caldura mare Mon Cher! In aceste perioade toride, ma simt ca un ou pus la prajit pe caroseria unei masini. Sunt sigura ca si machiajul traieste aceeasi senzatie pe fata mea.
Desi ma topesc incet dar sigur, asta nu ma face sa renunt la machiaj. Vara este o sursa de inspiratie pentru toata lumea. Explozia de culori, materialele diafane, natura care explodeaza, si "blanda mangaiere" a soarelui, sunt motivele pentru care testez mereu noi combinatii si texturi.
Daca pana acum am optat numai pentru culori mate, in aceasta perioada, fardurile si blushurile sidefate danseaza pe fata mea in bataia luminii puternice. De asemenea, crema cu factor de protectie nu poate lipsi din "garderoba" mea sub nici o forma.


Iarna folosesc mult ruj rosu si un machiaj minimal in rest, iar vara aleg nuante puternice, tusuri colorate si bronzer/iluminator in exces. Desi in tendinte acum sunt culorile neon, turqoise, corai, auriu, nu tin niciodata cont de ele. Prefer sa ma inspir din tinuta pe care o port. Fiecare trebuie sa poarte un machiaj cu care se simte bine, care i se potriveste, si care ii defineste stilul personal.
Am renuntat la fondurile de ten cu o textura mai groasa in favoarea bb creamurilor, care nu incarca tenul si il lasa sa respire. Produsele waterproof sunt de asemenea un "must" in trusa de farduri pentru ca rezista pe parcursul intregii zile.
La mine una, se vede clar schimbarea intre cele 2 anotimpuri...de la emo in sezonul rece, am trecut treptat la clovnul cel vesel.

Voi faceti diferenta intre anotimpuri? Sau aveti acelasi stil pe toata perioada anului?


Acesta este tema cu nr 3 din "Scoala de Beauty Blogging" by L'oreal Paris. Nu uitati sa ne sustineti cu voturi AICI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...