miercuri, 28 noiembrie 2012

Chelie? In curand.....

In ultimele luni parul meu a suferit schimbari drastice! De ce? In afara de obsesia mea pentru schimbari nenumarate in ceea ce priveste parul, mi-am petrecut ultimele luni prin saloane facand practica. Din aceasta cauza nu am mai fost la fel de activa pe blog ca in trecut, dar incerc pe cat posibil sa ma redresez.
Si uite asa a ajuns parul meu blond bob acum 2 luni, un fel de creasta portocalie acum o luna si incepand de azi si mai scurt, cu o nuanta visinio-movulie. Da probabil ca sunt nebuna...nu neg acest lucru.
Ca sa nu o mai lungesc si sa ii arat Chocolatei ca ma tin de cuvant urmeaza si pozele in ordinea tunsorilor si a schimbarilor :



 Aici eram cu Anca Buzea la un eveniment si imi retusa un pic machiajul.




 Pozele astea sunt facute dupa o zi de munca in care eram extenuata! Revin cu un update cand o sa am o fata mai putin obosita. In realitate e mai inchis parul dar a iesit asa din pricina blitului. Ii multumesc Lizei de la Hair Wellness pentru noua mea tunsoare pe care o iubesc :X

Ca si incheiere, cineva sa ma opreasca din tuns ca o sa ajung cu o chelie stralucitoare de toata frumusetea....tunsul este addictive!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...