joi, 17 noiembrie 2011

A venit Mos Craciun?!? la mine da...



Saptamana aceasta a fost plina de bunatati. Am inceput cu ziua de luni cand am primit paleta de la Cosmetic-style  castigata la concursul Andreei. Desi imi alesesem o paleta ce continea 16 glossuri si 24 nuante de fard  mare mi-a fost mirarea cand am desfacut coletul si am descoperit o alta paleta numai cu glossuri. Sunt foarte fericita ca am primit aceasta paleta si nu pe cealalta deoarece am destule farduri si gossurile imi lipseau cu desavarsire. (urmeaza un review maine ).
La scurt timp am primit cele 3 perechi de gene false castigate pe fb celor de la Genefalse.ro care sunt absolut dementiale. Pentru ca am avut ocazia sa alegem premiile am optat pt cele fantezie deoarece nu stateam prea bine la acest capitol si nu regret nici o secunda . Cum am pus mana pe ele mi-au trecut zeci de lookuri prin minte realizabile cu aceste minunatii.



Astai am avut nu una ci 3 surprize: a venit curierul cu un colet mare de la Complexul apicol unde am ocazia sa testez noua lor gama Apidemaliv:
 -crema de fata cu laptisor de matca (inca mai am din cealalta primita acum cateva luni dar este pe terminate :X ) ,
- 2 creme de calcaie cu ulei de masline, laptisor de matca, unt de sheea , propolis/menta ,
-un balsam de buze divin ce miroase si are gust de miere -o sa il folosesc intens deoarece promite multe si am mari probleme cu buzele crapate in aceasta perioada
-si ultima dar nu cea din urma o masca pt tenul foarte uscat - din pacate eu ma pot lauda cu un ten gras cu tendinta cuperozica deci nu o pot folosi ,dar cu siguranta va ajunge in mainile cuiva care o poate folosi.
 De abia astept sa le testez produsele deoarece au multe ingrediente naturale spre deosebire de ce este pe piata iar asta poate face numai bine pielii.


A doua surpriza a fost curierul de la L'oreal care mi-a adus fondul de ten Vichy Liftactiv Flexilift Teint pe care imi doream de mult timp sa il incerc. Ii multumesc lui Miu-Miu ca mi-a oferit ocazia sa il primesc. Dupa ce il testez bine bine o sa ii fac un review sa va povestesc cate ceva despre el. Astazi deja m-am dat cu el pentru ca nu aveam rabdare (sunt foarte curioasa din fire) si am nimerit nuanta perfecta tenului meu se pare. Dupa prima aplicare am observat ca da fetei luminozitate.

Si in cele din urma am fost la posta sa ridic o recomandata. De fapt era un colet trimis prin posta rapida cu a doua parte a cadoului oferit de Andreea. Genele cu pene sunt dementiale (am o pasiune pentru pene de cativa ani) desi in toate pozele pe care le-am vazut acestea par albastre sunt de fapt un turquoise foarte frumos. Bratarica imi este un pic mare dar o sa o modific un pic , fardurile de la Elf au niste nuante foarte dragute si oja din pacate mi-am cumparat-o acum 3 saptamani deci o sa i-o donez lui Pinkie pe aceasta.
Ce frumos ar fi sa fie fiecare saptamana asa :X:X...pentru mine Craciunul a venit mai devreme anul acesta :D.




XOXO,
PIXIE

Biokap Nutricolor - Vopseaua de par 100% naturala

"Biokap Nutricolor a starnit o adevarata revolutie in domeniul vopselelor pentru par, avand ingrediente naturale sigure si bine tolerate de pielea sensibila si nu contin paraben, amoniac, rezorcina sau alte substante daunatoare parului.

Varietatea de culori este impresionanta, gama continand nuante in tendinte, vii si stralucitoare. Este usor de folosit, acopera in totalitate parul alb inca de la prima aplicare si garanteaza o culoare de lunga durata.

In plus pachetul Biokap mai contine crema ce  pastreaza curata pielea conturului fetei, cat si balsamul ce se aplica dupa clatire. Este un adevarat elixir pentru par, ce confera suplete si vitalitate parului si ajuta la fixarea vopselei pe firul de par pentru perioada indelungata.

Cauta in farmaciile Help Net selectionate raionul BioTherapy cu produse cosmetice Bio si naturale si descopera secretul pentru un par sanatos si o piele frumoasa." (Sursa)

Ingrediente: ulei de argan, proteine vegetale de grau, soia, orez si ovaz,  Lactosafe ® (acizi lipofile de fructe cu efect calmant asupra pielii) si extract de salcie.

Sunt disponibile 12 nuante, iar pachetul contine 140ml (fata de 100ml cum eram obisnuite).

Giveaway OPI

Adela Sirghie a vorbit cu Mos Nicolae si ne-a pregatit un nou Giveaway OPI. Detalii AICI!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...