miercuri, 7 decembrie 2011

Rutina de ingrijire a parului meu (VIDEO)

Hey!!!!

Cu emotii in glas am filmat primul meu video pentru voi :D Nu stiu sa editez, asa ca va veti delecta cu toate balbele mele si sper sa fiti indulgente pentru ca promit sa imi imbunatatesc discursul in fata aparatului foto ;;)

De asemenea, astept sugestii de la voi despre orice detaliu tehnic sau estetic pentru a le pune in practica in urmatoarele filmulete.

Am ales sa va povestestesc despre rutina mea de ingrijire a parului pentru ca am primit mai multe intrebari de la voi legate de parul meu si mi s-a parut mai simplu sa procedez astfel. Stiu ca am uitat sa mentionez cateva lucruri pe care probabil le voi scrie aici atunci cand imi voi aminti :))


 

Produsele:
Retetele Bunicii Agafia - Ulei fortifiant pentru toate tipurile de par - impotriva caderii parului si pentru intarirea radacinilor - l-am cautat de am innebunit pe CosmeticaVerde.ro, dar nu l-am gasit. Eu l-am cumparat de la Targul Femeia si a costat 10 lei 150ml.

Sampon CHI Infra creat cu ajutorul tehnologiei CHI- Cationic Hidration Interlink, curata cu delicatete si echilibreaza nivelul de hidratare al firului de par si al scalpului. Parul va deveni imediat mai sanatos si mai usor de aranjat. Recomandat a se folosi imediat dupa serviciul de colorare pentru fixarea optima a culorii in firul de par - 71 lei 350ml

Tratament (balsam) CHI Infra creat cu ajutorul tehnologiei CHI 44, este un tratament deosebit pentru hidratarea si repararea parului. Echilibreaza nivelul de hidratare al firului de par, lasandu-l matasos, usor de aranjat si stralucitor. Recomandat a fi folosit o data pe saptamana, imbunatateste rezistenta si elasticitatea firului de par. - 74 lei 350ml

CHI Silk Infusion - Tratament de Reparare imbogatit cu molecule din matase naturala, proteine din grau si soia care restructureaza firul de par, lansandu-l moale, stralucitor si usor de aranjat. Protejeaza parul de agentii nocivi din mediul exterior si de coafatul cu caldura. Nu contine alcool, ofera pentru toate tipurile de par hidratare, stralucire si rezistenta pentru toate tipurile de par. Folosit impreuna cu Placa Ceramica CHI ajuta la repararea si sigilarea firului de par - 63 lei 50ml.

Produsele CHI le folosesc de la inceputul lunii septembrie si sunt pe terminate, iar din tratamentul de reparare nu am consumat decat aproximativ un sfert.

Daca facem un calcul pentru sampon si balsam, ar veni cam 41 lei pe luna. Eu cheltuiam cam 16 lei pe un sampon de 400ml, 12 lei pe un balsam de 200ml  in fiecare luna si uneori mai cumparam si o masca. Nu stiu cum reuseam in fiecare luna sa folosesc un sampon de 400ml si unul de 350ml sa imi ajunga 3 luni si jumatate :)))

Daca aveti intrebari sau sugestii le puteti adresa aici pe blog, pe youtube sau ne (mie si lui Pixie) puteti scrie la adresa notanothermakeup@yahoo.com.

Cu drag,

Pinkie



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...