luni, 12 decembrie 2011

Seminar make-up Vichy


Ma asteptam sa fie un seminar plictisitor...eram incantata ca suntem mai multe fete din blogosfera dar cam atat. Ceea ce a urmat mi-a depasit asteptarile: reprezentantele Vichy au fost foarte deschise si prietenoase si ne-au tinut o scurta lectie despre inceputurile acestui brand iar mai apoi make-up artistul Marian Tanase ne-a incantat cu prezenta si sfaturile lui.

Cel din urma a reusit sa intre in sufletul fiecareia dintre noi prin naturaletea de care dadea dovada. Ce mi-a placut cel mai mult la Marian? Faptul ca nu este la fel de "intepat" ca altii din breasla si ca era mai mult decat bucuros sa impartaseasca cu noi toate cunostintele si secretele sale.

Am aflat multe lucruri noi si interesante si am cunoscut mai bine o parte din minunata blogosfera de beauty :X  Sper ca pe viitor sa aiba mai multe branduri aceasta initiativa si sa avem parte de aceiasi oameni minunati de la care avem foarte multe de invatat.

Pe scurt ce s-a intamplat la eveniment:
-introducere in lumea Vichy (de unde a pornit totul)
-Marian Tanase ne-a facut un scurt rezumat al vietii sale
-ne-am machiat fiecare cum am putut in timp ce make-up artistul ne dadea sfaturi personalizate
-a fost extrem de uimit de cat de bine se descurca fetele la machiaj si nu ii venea sa creada :)))
-au urmat mici demonstratii de aplicare a blushului si scoaterea in evidenta a ochilor verzi/albastri
-si apoi o  alta demonstratie completa de smokey eyes care mi-a placut foarte mult
-pe tot parcursul trainingului ne-am scufundat in cosmeticele lui si ne minunam la fiecare lucru nou descoperit si il sufocam cu intrebari despre produse si branduri
-am depasit ora 3 stabilita initial  pentru terminarea cursului si ne-am lungit pana pe la 5 si ceva :)) si jur ca n-as fi vrut sa mai plec :X
-aproape toate fetele aveau palete sleek si fonduri de te Vichy :D
-totul a decurs foarte relaxat si natural de parca ne cunosteam de o viata

Ii multumesc lui Miu-Miu ca m-a ales pentru acest training si cel mai rau imi pare ca nu s-a bucurat si Pinkie de aceasta experienta frumoasa.

Ce nu o sa mai fac niciodata dupa aceasta experienta:
- nu o sa mai imi pulverizez jumatate de tub de apa termala la o aplicare de la 10 cm distanta
-o sa strang bani pentru ceva produse de la MUFE care mi-au facut cu ochiul si o sa ma abtin sa imi mai cumpar orice altceva
-nu o sa mai cred nimic din stereotipurile din domeniu pana nu le incerc personal
-cred ca "microbul" blushurilor se ia ...am devenit obsedata, noroc ca am primit 2 noi bunatati de la Cosmetic-Style pe care o sa vi le arat intr-o postare viitoare-NU IMI VOI CUMPARA ALTE BLUSHURI (note to self)
















XOXO,
PIXIE


Cadourile de Craciun

Am cumparat o parte din cadourile de Craciun de anul acesta dar parintii inca raman o problema. Niciodata nu ma pot hotari ce sa le cumpar. Mama se bucura si la o felicitare pe cand tata e vesnic nemultumit.
Cum bugetul e limitat anul acesta voi opta pentru siteurile de reduceri care sunt o mana cereasca in alegerea cadourilor. Porblema e ca sunt exagerat de multe si piata este foarte variata si am nevoie de ceva ajutor.

M-am gandit la urmatoarele pentru ei :
-o cina la un restaurant in doi....nu au mai iesit in oras saracii de 100 de ani
-o sticla de vin mai "special" ca nu e in fiecare zi sarbatoare :D
-sau ceva mai util: electrocasnice-cu asta nu prea dai gres cand stii ce are omul nevoie

Sau pot sa le cumpar ceva personalizat dar problema e capul familiei pe care nu reusesc sa il multumesc niciodata, deci de ce sa ma risc :D. Voi ce ati alege? sau aveti cumva alte idei utile pentru oameni vesnic nemultumiti?

De asemenea, daca Mosul citeste aceasta postare, nu m-ar deranja sa primesc un sejur de 4 zile pentru a petrece Revelionul la Budapesta :D

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...