duminică, 24 februarie 2013

Gene false BornPrettyStore



Yuhuu am jucarii noi!! Tocmai ce am primit un set de 10 perechi de gene false (Handmade artifical black false eyelashes) foarte moi si cu banda transparenta asemanatoare cu Demi Whispies de la Ardell care sunt my all time favourite. Desi sunt un pic mai rigide ca cele mentionate mai sus, dupa a doua folosire le-am dat de cap si m-am indragostit de ele. Sunt dupeul perfect si foarte ieftin ale preferatelor mele iar pretul pentru setul cu 10 bucati echivaleaza cu pretul unei singure perechi de la Ardell...super afacere.





Genele false tip banda sunt foarte usor de folosit daca lipiciul este unul bun. Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati lipici pe toata banda de gene si sa le lipiti cat mai aproape de linia naturala a genelor voastre. In functie de formatul extensiilor acestea pot avea un look mai mult sau mai putin natural. (eu folosesc lipiciul  DUO)











 Pe siteul BornPrettyStore aceste gene au pretul de 8,54 $ aproximativ 30 lei. Eu zic ca nu e rau deloc pentru 10 perechi de gene lucrate manual. Daca folositi codul PXL91 aveti o reducere de 10% din comanda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...