marți, 12 aprilie 2011

Ma dau cu ruj, deci slabesc!

Buna fetelor!

Am citit astazi un articol pe Amelie.ro despre un ruj care te ajuta sa slabesti. De fapt este un balsam si se numeste Burner Balm. (LE: Nu-i asa ca este un vis frumos?)

Burner Balm este un balsam de buze pe baza de cafeina si alte ingrediente ce au drept efect diminuarea poftei de mancare, arderea grasimilor si te vei simti foarte energica!

Secretele acestui balsam de buze constau in amestecul cofeinei cu extractul de Hoodia Gordonii, care este de fapt un cactus si are o influenta asupra poftei tale de mancare. In plus, ceaiul verde ajuta metabolismul sa functioneze mai repede iar picolinatul de crom ajuta la arderea grasimilor si iti da o stare de energie continua.

Pe site-ul burnerbalm.com puteti gasi toate cele 5 arome Pomegranate, Vanilla, Strawberry, Acai Berry si Original (Mint), dar si noile formule Lip Balm Specials si Energy-X Lip Balm.

Pretul unui astfel de balsam este d 2,99$ si se livreaza si in Romania.

Ce parere aveti despre acest produs? Primul meu impuls a fost sa intreb daca pot sa ma dau si pe coapse cu el :))) Eu l-as incerca sincera sa fiu daca ar fi mai usor de gasit..

PS: Nu uitati! Daca vreti sa sustineti Echipa ROZ in campania Gerovital Plant o puteti face dand LIKE paginii de FB a echipei AICI.
PSS: Daca vreti sa testati cremele din gama, lasati doar un mesaj si veti fi contactat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...