joi, 15 decembrie 2011

Cosmetic-style goodies


Am castigat de curand locul 2 la un concurs de machiaj AICI cu un premiu foarte tentant: 80 lei in produse de pe siteul Cosmetic-style. Cum stau mai prost la capitolul blushuri si bronzere am optat pentru un Face Contour Kit de la Sleek si un blush Sally Hansen , o pensula de fard Costal Scents si un set de buretei pentru fdt. Nu cred ca puteam face o alegere mai buna in momentul de fata pentru ca aveam mare nevoie de aceste produse.
De cand le-am primit le folosesc si cand stau in casa :)) i looove them.


Sleek face Contour Kit este in nuanta medium si contine un iluminator si un bronzer. Bronzerul este extrem de pigmentat si rezistent, intr-o nuanta calda iar iluminatorul este foarte natural si da un glow subtil si placut. Desi as fi preferat varianta light a acestui kit din reviewurile citite pe net, am descoperit ca imi place la nebunie si acesta si este un must-have :X.


De la blushul Sally Hansen in nuanta orchide nu aveam cine stie ce asteptari dar acum le vreau pe toate. Are o nuanta foarte placuta si naturala si se blenduieste foarte usor. Este buildable (poti intensifica culoarea foarte usor aplicand straturi succesive) si nu incarca tenul. Neaparat o sa imi achizitionez si restul blushurilor de la acest brand. Pana acum este cel mai bun blush folosit de mine.

Pensula de fard C-152 medium chisel brush de la Costal Scents m-a luat prin surprindere....este minuscula. Parul este exact cum imi imaginam ca o sa fie dar imi va lua mult timp sa ma obisnuiesc cu marimea cozii. Mai am o pensula de la CS cumparata de pe acelasi site care este varianta mai stufoasa a acesteia si impreuna sunt pensulele mele preferate de fard.

Bureteii inca nu i-am testat. Sunt obisnuita cu cei triunghiulari si sunt curioasa daca acestia ovali vor face o treaba la fel de buna.


Comanda a ajuns foarte repede si intacta. Cei de la cosmetic-style stiu cum sa infofoleasca bine produsele in bule :D. Le multumesc inca o data fetelor pentru premiu si chiar o sa ma bucur la maxim de produsele primite. Bottom up!

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...