miercuri, 16 mai 2012

Wet'n'Wild-fond de ten, pudra, corector

Cand am aflat ca am ocazia sa testez Fondul de ten Ultimate match spf 15, pudra Natural Blend si anticearcanul CoverAll liquid concealer de la Wet'n'Wild am sarit in sus de bucurie. Mai am produse de la acest brand si sunt tare incantata de ele. Acest brand drugstore a fost adus si la noi prin intermediul celor de la MakeupShop unde gasiti o paleta larga de produse.



Deoarece am niste probleme cu tenul in ultima vreme (arata mai rau in realitate decat in poze) prefer o acoperire mare. Nu am fost incantata de fondul de ten Ultimate Match pentru ca este foarte fluid iar acoperirea este undeva la 10-20% dar incep sa il iubesc. In combinatie cu anticearcanul CoverAll si cu pudra Natural Blend chiar dau un aspect foarte natural si totodata acoperirea de care am nevoie. In poza de mai jos nu am folosit decat aceste 3 produse si se poate vedea clar diferenta:


O alta utilizare pe care i-am gasit-o acestui fdt este ca poate fi amestecat cu alte fdt mai dense pentru un aspect mai natural. Pudra este extrem de fina si placuta pe ten iar luciul incepe sa apara dupa aproximativ 5 ore de purtare (ceea ce in cazul meu este fff bine avand un ten gras in zona T).


Ca si celelalte produse si corectorul este buildable..permite folosirea a mai multor straturi succesive pentru o acoperire mai buna, ceea ce pentru mine este un mare plus. Asa pot doza cantitatea necesara( straturile) de care am nevoie in momentul respectiv.

Binenteles ca nu toate sunt roz si frumoase:

- ambalajul fdt lasa de dorit din cauza sticlutei de sticla din care se pierde mult produs si nu poti doza cantitatea exacta de care ai nevoie
- la polul opus se afla pudra care se regaseste intr-un ambalaj de hartie care se murdareste si deterioreaza foarte usor
-corectorul are un aplicator bun dar sunt sigura ca nu pot folosi decat jumatate din produs din cauza rigiditatii recipientului
Imi pare rau ca ambalajele nu se ridica la nivelul produselor dar poate pe viitor producatorii vor gasi o varianta mai buna de ambalare.

Eu am folosit urmatoarele nuante:
-Ultimate Match spf 15 foundation in nuanta- 406 beige- pret 31 lei
-pudra Natural Blend- clasic beige- pret 26 lei
-Anticearcan CoverAll liquid concealer in nuanta- medium- pret 22 lei

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...