miercuri, 8 iunie 2011

Primul meu project pan

Sa va zic de unde a pornit treaba: ieri noapte lucram la un proiect pentru facultate pana mi-am dat seama ca eu chiar nu mai functionez si am renuntat. De stres nici nu puteam dormi asa ca am zis sa fac ceva sa ma relaxez la 3 dimineata pentru a putea adormi.

Asa am ajuns sa imi fac o lista cu produse pe care trebuie sa le termin si sa nu mai cumpar altele pana nu le termin! Suna simplu, nu? Sa va arat lista:

Gelul de curatare Iwostin din Gama Purritin (desi am scapat de cosuri si alte nebunii, am zis sa il termin) si Gelul exfoliant zilnic de la Elmiplant (I looove it! sunt la al 2 lea tub si il voi cumpara si pe al 3 lei..dupa ce consum aceste geluri).


Demachiantul Gerovital Plant (am consumat o treime) si demachiantul Ivatherm (este aproape plin). Aceste produse cred ca ma vor tine pana la sfarsitul anului :(


Gelul anticelulitic de la Nivea cu floare de Lotus si crema anti-vergeturi de la Ivatherm (din ambele mai am cam un sfert)


Lapte de corp hidratant de la Garnier (este putin nuantatoare si mai am cam pentru 2 saptamani maxim) si Crema Fa Nutriskin pentru piele uscata.
Cred ca nu voi rezista si voi recumpara laptele de corp Garnier..imi place prea mult!


Lotiunea calmanta LRP..este ok, dar se consuma greu si mai am in asteptare o lotiune de la Eucerin


Crema de maini si crema de picioare cu minerale de la Marea Moarta...trebuie sa le termin ca sunt cam vechiute


Uleiul pentru cuticule de la Flormar. Intre timp mai folosesc si unul de la Kallos, dar am hotarat sa il termin pe acesta primul.




Produse din aceste categorii nu voi mai cumpara pana nu le termin pe cele pe care le am deja. Singura mea tentatie ramane laptele de corp Garnier. Imi da o culoarea draguta acum vara, mai ales ca eu sunt foarte alba si nu voi avea timp prea curand sa merg la plaja.

Daca vreti sa va povestesc mai multe despre un produs, va rog sa imi spuneti.

De asemenea, vreau sa va spun ca tot in noaptea respectiva mi-am facut si un wish list si as vrea sa vi-l arat :D

Hugs,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...