joi, 7 aprilie 2011

Verdict crema IVADERMASEB de la Ivatherm

A sosit momentul sa dau un verdict. Sunt foarte sigura acum cand va zic ca IMI PLACE!
Folosesc aceasta crema de mai bine de 2 saptamani in care am supus-o mai multor teste. Bine, exagerez putin :))

In primul rand am vrut sa vad daca este potrivita sa o folosesc si seara si dimineata, daca este potrivita pentru mine. Si este. Ma dau seara, iar dimineata am un ten luminos, uniform (ma refer la culoare, adica nu mai am petele rosii omniprezente in obrajii mei) si nu am fruntea plina de sebum! Bravo IVADERMASEB!

Inca nu mi-am dat seama daca aceasta crema doar neutralizeaza roseata sau o si trateaza pentru ca dimineata dupa ce ma spal pe fata cu gel exfoliant zilnic si apa mai rece, punctuletele mele rosii reapar. Imediat ma dau cu crema si cam in 20 min se unifomizeaza iar culoarea si arata bine tenul meu. Si am ajuns la partea a2a, da este potrivita si pentru dimineata :)

Ce face crema asta pentru mine?
1. matifiaza
2. neutralizeaza/combate roseata
3. hidrateaza

Recunosc este o crema matifianta, dar nu se comporta asa agresiv ca o crema matifianta clasica. Este hidratanta si ai timp sa iti masezi tenul. Uneori dupa un scrub mai puternic, mi-ar placea sa fie mai grasa. In aceste momente prefer cremele grase.



Cred ca este crema cea mai potrivita pentru problemele tenului meu din cate am incercat pana acum.

O voi mai cumpara? Cu siguranta! Costa 45 lei in Sensiblu, m-am interesat saptamana trecuta. Nu este un pret mare in comparatie cu cea de la Oxyance care nu era matifianta si costa 63 lei.

Ce nu imi place? Ca nu are factor de protectie solara. Noroc ca folosesc un fdt cu spf 15 si problema este acoperita.


Un alt motiv pentru care as cumpara crema: este un produs romanesc, iar eu duc o campanie pro-produse romanesti :)

Ma bucur ca am participat la Campania Trender WOM. Nu cred ca as fi descoperit acest produs atat de potrivit mie ...cel putin prea curand! :))

Voi ati castigat ceva din campania trender.ro?

Before & After- Gina



In week am machiat-o pe Gina-vecina deoarece era ziua ei. Din pacate ne grabeam amandoua foarte foarte rau asa ca nu am apucat sa fac cine stie ce poze si mi-a trimis si cateva de la party. Obstacole: cearcane si pungi sub ochi, ochi cu pleoapa ingusta, fata foarte mica. Am pornit initial de la costumatia pe care urma sa o aiba la petrecere : politista, si am vrut sa o fac mai vampy daaar fiind atat de gingasa nu o puteam aspri foarte rau deoarece ar fi aratat cam slutty.(scuze gina :D )










 Descoperirea secolului: avea un ruj neon portocaliu fosforescent. nu am vazut niciodata un asa ruj era fenomenal  :)) m-am distrat maxim cu el am vrut chiar sa plec asa afara dar pana la urma am renuntat. Desi pozele nu reflecta in realitate nuanta rujului o sa il fur intr-o zi sa fac niste poze de o calitate mai buna sa vedeti despre ce vorbesc :))) zici ca eram de la salubritate oricum.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...