miercuri, 3 aprilie 2013

Saptamana in imagini (1)

Am vazut pe mai multe bloguri acest tip de postare si imi place la nebunie sa le urmaresc. Din acest motiv m-am hotarat sa infiintez si eu aceasta noua categorie. Mai jos puteti vedea o particica din ce am facut eu in aceasta saptamana:


Dupa ce m-am distrat cu Irina saptamana trecuta, am chemat-o si pe Carmen pentru o mini sedinta foto:

Pregatirea pentru o iesire in oras: un machiaj puternic pe care il adopt destul de des in ultima vreme.

 Tot navigand pe diverse siteuri cu materiale pentru efectele speciale mi s-a facut pofta de experimentat. Imi cer scuze Catincai Roman pentru ca a luat parte involuntar (pe fundal) la masacrarea mainii mele.

Am citit primele 5 volume din Jurnalele Vampirilor si nu ma pot opri!! Sper sa nu ma apuc de serial dupa ce termin toate volumele din dotare pentru ca nu o sa mai ies zile bune din casa.

Am primit noul numar Make-up Magazine- revista mea favorita in momentul de fata si din pacate nu am apucat sa savurez decat jumatate din cauza vampirilor de mai sus. O sa incerc sa va prezint revista mai detaliat pentru a vedea ce se afla in ea. 

Am simtit vibratiile noii colectii de vara Sephora pe care o sa v-o prezint intr-o postare viitoare.

Am participat la conferinta Elle beauty club unde am aflat multe lucruri interesante despre protectia solara si cum sa ne ferim de alunite. Iar La Roche Posay ne-a incantat cu noile surprize speciale pentru vara: Uleiul invizibil nutritiv Anthelios cu spf 50+ si gelul crema Anthelios Dry Touch spf 50+. Presimt ca o sa ajung sa iubesc aceste noi produse.


Macar o data pe saptamana ma vad cu prietenii pentru "seara de jocuri". Sambata ne-am delectat cu Mafia, Dixit, Cluedo si mima. In general ne intalnim pentru 2-3 ore si ajungem de fiecare data sa stam si cate 8 ore.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...