marți, 12 iunie 2012

Par stralucitor ca-n povesti!



Cand eram mica imi placeau toate produsele care sclipeau sau aveau in compozitie particule lucitoare. Paietele, latexul, satinul, disco balls (Nu!, nu faceam filme porno cand aveam 10 ani), pomul de Craciun, pasta de dinti(cu particule colorate), sclipiciul de par/fata/corp toate imi placeau la nebunie . Mereu cand venea bunica din Irsrael si ne aducea goodie bags, cotrobaiam dupa cele mai lucioase produse. Am si muscat dintr-o lumanare adusa de ea la un moment dat sa ma asigur ca nu e comestibila, desi asa arata.

Descoperind noul sampon  Elseve Nutri-gloss Cristal (care contine perle si microcristale) mi-am adus aminte de toate aceste pasiuni ale mele. Daca puneam mana pe el cand eram mica sigur nu scapa negustat :))). (sincera sa fiu si acum sunt un pic tentata). Pe langa faptul ca are o textura foarte "comestibila", se pare ca ajuta parul tern si fin sa straluceasca in mod natural. Oricine are un fir de par subtire ca si al meu a trecut sigur prin "depresii" legate de aceste neajunsuri..


Parfumul floral-fructat si culoarea roz sunt si ele desprinse dintr-o poveste frumoasa, o reamintire a copilariei uitata undeva in adancul memoriei. Samponul are o formula usoara, fara silicon, cu proteine care hranesc firul de par fara sa il incarce. Pormite o senzatie de usurare si lejeritate.


Vara prefer o piele luminoasa care sa urle in gura mare ca e sanatoasa si fericita. Pentru corp folosesc diverse creme iluminatoare iar pentru fata un highlighter in nuante calde. Parul in schimb nu se ridica la nivelul asteptarilor dar sa speram ca o va face cu ajutorul noului sampon.  Imbogatit cu  perle si cu microcristale, el ajuta parul sa capteze lumina si sa isi multiplice reflexele pentru o stralucire glossy.

Elseve Nutri-Gloss Cristal de la L'oreal Paris este deja disponibil in supermarketuri  si nu numai. Chiar azi am descoperit in Cora o oferta tare tentanta: samponul + balsamul din aceeasi gama + perie de par cadou la pretul de 26 lei.


Aceasta este cea de-a doua tema din cadrul "Scolii de Beauty Blogging" by L'oreal. Nu uitati sa votati favoritele AICI, caci jocul nu s-a terminat inca.( Eu sunt Cristina Gheorghe in caz ca va intrebati "where the !@#$ is Pixie!?")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...