marți, 20 septembrie 2011

Cosmetics Beauty Hair

Atat colegele din blogosfera care au scris despre eveniment cat si noi, am fost placut surprinse de standul Flormar despre care am aflat foarte multe lucruri noi. Irina Omat este o scumpa si ne-a raspuns cu drag la toate intrebarile puse....chiar parea foarte pasionata si incantata de acest brand si vorbea din suflet despre el. Ne-am bagat mainile prin toate produsele si suntem foooarte incantate de rujurile lor...fardurile au niste culori dementiale dar nu am apucat sa le testam rezistenta deci nu ne putem da cu parerea.
Alte atractii ale targului au fost (cel putin pt noi) Melkior , o scoala de make-up pt tv care costa in jur de 2500e si dura 9 luni dar m-am interesat si puteai participa doar la anumite module daca deja stiai mare parte din curs, standurile "no name" la care gaseai tot felul de prostioare, Maraviglia, ojele de tot felul ne luau ochii la fiecare pas  si o ora cel putin am stat sa imi aleg beauty caseul. Un stand care anul trecut a facut furori , anul acesta ne-a dezamagit teribil-este vb despre farmasi care au avut niste angajati foarte antisociali. apae cat de mult imi plac produsele lor pe atat imi displac angajatii.
Un alt stand la care am "stationat" sunt vechile cunostinte de la alte targuri cu care mereu ne conversam Cosmetica Verde...total opusi angajatilor mai sus mentionati, baietii de la acest stand sunt extrem de amabili, prietenosi si glumeti-ne vedem la urmatorul eveniment guys.
Parerea noastra generala despre targ a fost una pro. Ne-am si distrat, ne-am si inghesuit, ne-am holbat la tot ce era de vazut si am cunoscut cateva bloggerite. Mai jos aveti si cateva poze:



                                                                        Pixie, Jules, Pinkie







Mona, Pixie (moaaa ce fata am), Pinkie

Am testat si cateva din produsele  profesionale SLA mult laudate de Pinkie dupa evenimentul de AICI





Nu sunt tocmai cele mai reusite poze ale noastre dar bine ca sunt si astea :D.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...