miercuri, 4 aprilie 2012

Flormar si-a deschis portile!


Astazi am fost la deschiderea oficiala a primului magazin Flormar din Bucuresti si de asemenea cel cu numarul 100 in lume. Magazinul este foarte glamour si bine dotat si a fost o petrecere in toata regula. 
Am vazut cateva fete cunoscute, am ras , am incercat noile produse si l-am urmarit in "actiune" pe Pescariu care a facut un machiaj de Cleopatra moderna (numai a Cleopatra nu arata) care a iesit tare bine in timp record.(sau cel putin a facut sa para ca trece repede timpul)




Mie una imi plac cateva produse Flormar foarte mult in special ojele, rujurile si fardurile. Acum am ocazia sa testez noua baza de machiaj iluminatoare cu ceai verde, rimelul Spider lash si creionul Smokey eyes + alte cateva bunatati cu care deja sunt familiara.
Binenteles ca nu se putea incheia seara fara o portie buna de ras deoarece lumea care isi facea cumparaturile in Auchan venea si degusta produsele de la catering :)). De abia astept sa se deschida un magazin Flormar si mai aproape de casa pentru ca Titanul este la capatul pamantului pentru mine.


XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...