joi, 2 mai 2013

Revista Make-up Magazine


Majoritatea dintre voi ati auzit deja de aceasta revista, dedicata in totalitate makeup-ului. Asteptam de mult o astfel de publicatie si la noi asa ca mereu stau cu sufletul la gura pana apare urmatorul numar. Pana in momentul de fata au fost scoase 3 editii deoarece apar doar 4 numere anual.

Revista Make-up Magazine are un format diferit si o calitate a hartiei foarte buna. De asemenea pozele din revista sunt foarte calitative iar continutul poate fi de mare ajutor atat in cazul unui incepator cat si in cazul unui profesionist. Veti gasi informatii despre istoria machiajului, tutoriale step-by-step, artisti consacrati care impartasesc din experienta lor, produse profesionale cat si sfaturi de beauty si ingrijire. Este o revista complexa cu multe tipsuri utile, pe care eu una o citesc pe nerasuflate. Mai jos o sa fac un scurt rezumat al fiecarui numar aparut pana in prezent:

In primul numar Make-up Magazine veti gasi 20 de tutoriale step-by-step, un interviu cu Alexandru Abagiu, Informatii despre aplicarea machiajului corector in functie de forma fetei, machiajul office cat si alte informatii utile. Acest prim numar prezinta in special artisti din Rusia, foarte talentati de care eu sunt indragostita irevocabil!







Cel de-al doilea numar al revistei ne arata o particica din cariera Danei Argesan, 17 step-by-stepuri, urmatoarea parte a machiajului corector- ochii, machiajul fantezie si tehnica acuarelei. Deja se vede o imbunatatire a articolelor in al 2-lea numar, iar informatiile sunt mai bine structurate. De asemenea m-am indragostit de machiajele fantezie prezentate in publicatia cu numarul 2. Tehnica aceasta "splash-uita"-cosmic dust prezenta pe coperta am incercat-o si eu mai de mult si m-as uita ore in sir la aceleasi poze fara sa ma plictisesc.







Ultimul numar aparut pana in prezent ne-o aduce in prim plan pe Giulia Nahmani, ne invata sa cream un machiaj de tip "banana" si cum sa facem corect masajul facial, ne prezinta 14 tutoriale de machiaj si nu in ultimul rand ne dezvaluie o parte din secretele colorimetriei. Numarul meu favorit pana in prezent.








Desigur, pe langa informatiile prezentate de mine, gasiti multe alte sfaturi utile si lookuri inspirationale.

Pret recomandat- 23 lei

Unde o gasim?- In magazinele InMedio, pe pagina de fb MakeupMagazine, sau pe siteurile partenere

Periodicitate- 4 numere anual



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...