luni, 27 iunie 2011

Fun facts from Gett's Hair Studio Dacia Anniversary + Surpriza pentru voi :)


"Hai sa sarbatorim impreuna 2 ani de Gett's Hair Studio Dacia!" cam asa suna mesajul pe care l-am primit pe mail. Eu si Pixie ne-am simtit onorate sa primim aceasta invitatie, dar si putin melancolice pentru ca relatia noastra cu Gett's este una veche si frumoasa, dar care s-a racit in ultima vreme...de fapt acest lucru s-a petrecut odata cu plecarea stilistului nostru preferat, Carolina Lera (foto), la Cluj. Apropo, fetele din Cluj o pot gasi la Gett's Color Bar din Iulius Mall. Dupa plecarea ei usor, usor am abandonat acest salon, mai ales pentru ca am renuntat si noi la tunosorile ciudate si culorile turbate din par :))


Revenind la eveniment, acesta a avut loc miercurea trecuta, zi in care Gett's Hair Studio Dacia a aniversat doi ani de la deschiderea salonului pe bd. Dacia. Eu si Pixie am fost invitate sa incercam serviciile salonului (pragul acestui salon nu il calcasem inca..hihi) iar eu am ales servicii de coafor, iar Pixie a dorit sa se rasfete cu un tratament facial. Partea funny este ca prima oara cand am discutat daca vom merge la eveniment si ce dorim, eu vroiam tratamentul facial si ea serviciile de coafor :))) Dar cum eu mi-am scos de curand o alunita de pe fata a trebuit sa stau cumintica, asa ca m-am reorientat :-<


Am fost primite intr-o atmosfera glamourous, dar relaxata unde ne-am simtit foarte bine (si afirm acest lucru cu toata sinceritatea). Mona si Iuliana erau deja acolo bucurandu-se de serviciile salonului. M-am bucurat sa le revad pe amandoua. Acest eveniment a fost organizat special pentru presa online si bloggurile de beauty. La eveniment a mai participat si Cristina, dar din pacate nu am avut ocazia sa ne cunoastem si imi pare foarte rau pentru ca mai mult am interactionat cu prietena ei, Iulia, dar cu ea deloc.



Pixie a fost invitata inaintea mea pentru a fi rasfatata cu tratamentul, asa ca sub pretextul de a face poze am insotit-o pana mi-a venit si mie randul :p. In cabinetul de cosmetica le-am cunoscut pe Silvia si Reka si ne-am imprietenit foarte repede cu ele. Silvia a studiat cosmetica si makeup-ul prin 3 tari ceea ce ne-a impresionat foarte tare, iar Reka are origini maghiara. O las pe ea sa va dea toate detaliile despre tratament vreau doar sa adaug ca fetele tot sustineau ca semanam (fizic) si nu sunt primele persoane care ne-au spus acest lucru. Voi ce parere aveti, semanam? :p



In sfarsit a venit si randul meu:p De mine s-a ocupat Beatrice care mi se parea cam grabita. Nu prea stiam exact ce doream, dar pana la urma i-am spus ca vreau parul tapat pentru ca nu l-am avut niciodata asa si as vrea sa vad cum imi sta (eu cu gandul la frezele Innei). Dar nu stiu ce a inteles pentru ca m-am ales cu un coc foarte elegant si cu parul foarte putin tapat.
Coafura a iesit foarte fain, dar din pacate nu am poze cu executia finala pentru ca Pixie era prea ocupata sa se bucure de petrecere alaturi de fete (Mrrrr..)

Singurul meu regret este ca nu am incercat si eu tratamentul de par Spa Mist, care este un tratament de lux si noninvaziv de reparare in profunzime a cuticulei. Mona a povestiti aici despre experienta ei si daca sunteti interesate va pot da eu mai multe detalii tehnice.

Si ca sa nu spuneti ca eu sunt "aia cu gura mare", Pixie a pregatit si ea ceva pentru voi:


Mie una mi-a placut evenimentul.
Mi-am ales un tratament facial ce consta in:
- Demachiere
- Peeling
- Fiola cu soia
- Mesoterapie virtuala (facuta cu Mesoscience - un aparat nou iesit pe piata din Romania care combina actiunea a patru curenti, pentru a potenta si multiplica efectul tratamentului de "ac" virtual. Nu va speriati, nu veti simti nimic!)
- Masca
...si apoi un binevenit masaj facial :D Am fost tare incantata de Silvia care a avut grija sa ma simt ca o printesica :D.


Dupa aceste rasfaturi nu am putut iesi in lume nemachiata mai ales ca erau "paparazzi" la usa :))) asa ca Reka s-a ocupat si de un machiaj rapid. Poate si din cauza luminii din salon nici fdt nici camuflajul si nici rujul nu mi se potriveau. Am fost machiata cu produsele Mallu Willz pe care le cunosc in detaliu si stiam ca acele nuante nu sunt potrivite dar am zis sa nu o deranjez pe Reka care era o scumpete de fata si sa o las sa isi faca de cap.
Sincer imi pare bine ca nu am optat pentru serviciile de coafor ...mi s-a parut ca Pinkie a cam fost facuta pe graba si noi nu eram obisnuite asa ...v-a spus Pinkie ca frecventam Color Bar-ul din Mall Vitan acum vreo 2-3 ani in mod constant :p


Atmosfera a fost primitoare si ni s-a raspuns cu profesionalism si in detaliu la fiecare intrebare pusa. A fost o experienta placuta si as repeta-o in fiecare zi daca as avea ocazia :P


As mai vrea sa va spun ca Gett's detine un lant de 7 saloane (6 in Bucuresti si unul in Cluj) si ca are in portofoliu 2 branduri: Gett's Hair Studio si Gett's Color Bar.

Gett's Hair Studio sunt locatiile de 5 stele cu destinatie exclusivista, ce exprima rasfat, imbina stilul clasic cu imaginea eleganta, adresate celor ce isi doresc intimitate.

Gett's Color Bar sunt locatiile de 4 stele, amplasate in centrele comerciale, ce imbina stilul high-tech si imaginea moderna, pline de energie, accesibile tuturor din puncte de vedere al orarului, preturilor si disponibilitatilor.

Pinkie m-a rugat sa va mai spun cateva "Fun Facts" despre Gett's sau "Fain Facts" cum le spune ea (m-a innebunit cu cuvant asta, pe voi nu?!!) inainte sa va spun surpriza :D

So...Fain Facts about Gett's:
  • Primul web site de beauty din Romania, premiat local si international.
  • Primul salon deschis 365 zile/an.
  • Primul brand de beauty ce detine revista lunara online cu informatii profesionale la zi despre industria de infrumusetare din Romania.
  • Primul si singurul brand de beauty ce-si creaza si lanseaza noile colectii, acestea reprezentand viziunea brandului asupra noilor tendinte in crearea de imagine.
  • Primul salon cu preturi diferentiate in functie de experienta stilistului: Stilist junior, Stilist, Stilist senior si Art Director!
  • Primul salon unde se pot face cumparaturi pe credit, datorita Card Avantaj :)

Si acum Surpriza! :) Sunt 2 de fapt, asa ca stay tooned! Prima este doar pentru fetele care pot veni in Bucuresti, a doua pentru noi toate :D

Odata cu aniversarea celor 2 ani de la deschidere, Gett's Hair Studio Dacia a lansat oferta "Gett's Hair Studio Anniversary" pentru toti cei care vor trece pragul salonului de pe Bd Dacia in perioada 22 iunie - 22 iulie.

Pachetul "Gett's Hair Studio Anniversary" cuprinde:
  • la orice serviciu de colorare a parului cu Wella Professionals GETT’S iti ofera cadou 1 produs SP Sun in valoare de 70 Ron
  • la orice pachet manichiura + pedichiura, GETT’S iti ofera cadou 2 produse marca TRIND pentru ingrijirea unghiilor
  • la orice tip de tratament facial achizitionat, GETT’S ofera cadou o apa termala din gama SKEYNDOR AQUATHERM in valoare de 47 Ron.
  • la un pachet se servicii tuns + spalat + coafat, GETT’S ofera cadou 1 sampon marca FUDGE, la alegere.
A doua surpriza a descoperit-o Pinkie pe pagina de Fb a saloanelot Gett's: http://www.facebook.com/GettsSalons. Este vorba de un concurs care suna asa:
Scrie-ne pe wall-ul paginii cea mai originala, amuzanta si interesanta urare de LA MULTI ANI care sa includa obligatoriu cuvintele: Gett’s Hair Studio si cifra 2, convinge cat mai multi prieteni sa dea LIKE urarii tale si poti fi castigatorul voucherului de 150RON!

Acum vrem sa felicitam veteranele care au ajuns pana aici si sa va spunem ca eu Pinkie va pregatim muuulte surprize pentru aceasta vara (Thx God ca a luat vacanta!!) :D
de la stanga la dreapta: Pinkie, Jules, Lavinia Gett's team, Mona, Pixie

XoXo,

Pixie & Pinkie



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...