duminică, 16 septembrie 2012

7 stiluri diferite de a purta o tunsoare bob:

Sunt tunsa bob de cateva luni, si cum eu ma plictisesc repede de o anumita tunsoare/culoare, ma adaptez. Asa ca incerc sa il aranjez cat mai variat. Pe cat de simpla, pe atat de versatila este aceasta tunsoare. Mai jos aveti cateva idei cum sa aranjati un bob cu breton:

1. Clasic-varfurile intoarse spre interior. Aceasta coafura este un pic mai greu de realizat daca: nu manuiti bine peria, nu ajungeti la fiecare spalat la coafor sau daca nu detineti o perie rotativa.



2. British- parul usor ciufulit in asa fel incat sa para neglijent dar totodata aranjat. Foarte simplu de realizat cu putina spuma sau ceara si usor tapat daca parul este foarte fin si fara volum.


3. Barbie-Bretonul dat peste cap, tapat bine si parul intins cu placa sau usor ondulat (in functie de lungimea bobului). Si aceasta varianta este pe un nivel usor, o poate face oricine si este simpla si de efect.
TIP: pentru aceasta varianta bretonul trebuie sa aiba lungimea pana la sprancene cel putin, altfel o sa iasa fire inestetice sau il veti intoxica cu un kilogram de fixativ.

Scuzati boticul de pitipoanca dar nu am gasit alta poza.

4. Varianta Punk are un nivel mediu de complexitate. Se piaptana parul in lateral, lasand cativa cm deasupra urechii. Parul se prinde intr-o codita la spate, iar calota se onduleaza lejer. Aceasta este varianta fara taiere a coafurii tip Pink. 
TIP: bretonul se poate "ascunde" cu o clama sub buclele de deasupra.





5. Sweet-O alta varianta este cea cu breron prins sus sau lasat liber si lateralele cele mai lungi ale bobului prinse intr-o codita la spate. 
TIP: in functie de cat de lung este parul de poate face o mica impletitura la spate din parul prins.
De asemenea se poate prinde la spate cu o fundita sau o floare pentru un plus de originalitate

Fundita este de la Tie-me-Up (o sa va povestesc mai multe despre ei cat de curand :D )


6. Crazy-Ultima varianta este cea cu varfurile orientate spre exterior. Alice Cullen din Twilight purta aceasta varianta de coafura in film. Mie una personal nu imi place pentru ca nu ma avantajeaza dar poate fi o alta abordare a tunsorii.

De asemenea ar mai fi si o a 7-a varianta in care imi prind bretonul in lateral tot cu o fundita si restul parului il ondulez lejer dar nu am nici o poza concludenta.

Asadar, daca va gandeati ca o astfel de tunsoare nu se poate aranja in diverse moduri va inselati. In functie de lungimea si forma bobului se pot face si altfel de "aranjamente", care de care mai inedite si diferite. 
Bob on!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...