joi, 18 aprilie 2013

Vanatoarea de chilipiruri

Vinerea Neagra! Suna asa morbid si totodata este un motiv de bucurie. In America, unde a pornit aceasta manie, foarte multe magazine sarbatoresc acest eveniment cu reduceri uriase de preturi. Black Friday se desfasoara la o zi dupa Ziua Recunostintei (Thanksgiving Day) si este un prilej bun de a ne reinoii colectia de farduri, a ne cumpara un telefon sau un aparat foto nou, ceva electrocasnice sau pur si simplu pentru a ne reface garderoba.



La noi in tara acest concept a aparut in urma cu aproximativ 2 ani si ia amploare. Tot mai multe siteuri romanesti au inceput sa faca reduceri considerabile. Mai avem de asteptat pana cand brandurile de cosmetice de la noi vor adopta acest model american dar pasul a fost facut. Anul trecut bataia a fost pe siteul Emag unde trebuia sa stai toata noaptea treaz ca sa mai prinzi ceva.

Nu stiu daca in magazinele fizice au fost reduceri de preturi pana acum dar ma bazez pe H&M ca imi va reface stocul de hainute in acea perioada. Imi place la nebunie acest magazin si in alte tari ofera reduceri cu ocazia acestui eveniment.

Daca in anii trecuti mereu ramaneam fara bani in aceasta perioada sper ca Black Friday 2013 sa nu ma mai ia pe nepregatite. Oferte bune de preturi am vazut pe siteurile Sigma, Coastal Scents, Elf, Victoria's Secret dar pana atunci mai studiez bine piata pentru a ma decide.


  Voi ati cumparat ceva in anii trecuti cu ocazia acestui eveniment? Preferati cumparaturile online sau magazinele?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...