vineri, 28 septembrie 2012

Noua colectie Tie-me-Up


Desi nu ma vedeti prea des purtand accesorii in par, imi plac la nebunie. Am o colectie impresionanta si mereu cand gasesc cate ceva nou cumpar. Imi place sa le privesc si sa le port ocazional. In functie de alegerea facuta, acestea pot da unei tinute un aer chic, un plus de mister si de ce nu un strop de originalitate.

Ultima mea descoperire in materie de accesorii pentru par sunt cele de la Tie-me-Up. Produsele sunt confectionate din matase de designer, cu imprimeuri seducatoare. Pe langa ca sunt lucrate in Romania, produsele sunt vandute in serii limitate/unice si sunt finisate manual. Pe site au o varietate mare de accesorii si am inteles ca in curand  or sa aduca si cateva surprize mai speciale.

 Noua colectie din aceasta toamna ne aduce o feerie de culori si buna dispozitie. Accesoriile sunt create atat pentru lookuri office, tinute smart casual cat si pentru ocazii speciale. Materialele "pretioase" si designul atragator fac ca aceste produse sa fie un "must" in garderoba. Noua colectie abunda ca si pana acum de culoare: nuante precum albastru, mov, roz, turcoaz, verde, bleumarin si auriu sunt armele seductiei propuse pentru acest sezon. Headbandurile, hair twisturile, funditele, esarfele de par si esarfele lungi dau dependenta!




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...