luni, 20 februarie 2012

Papa bun pentru par :D



   Acum ceva vreme am primit spre testare gama pentru par vopsit de la Oyster + Sprayul pentru stralucire. Pachetul continea: 1 bucata masca par Sublime fruit cu aroma de cocos la 1 kg, 1 bucata sampon Sublime fruit cu aceiasi aroma imbietoare si Sprayul Cherastille Shine cu aroma de mar verde 60 ml.

Cum ramasesem fara masca de par (de obicei o folosesc pe cea de la Kallos), acest produs a venit la fix. Este produsul meu preferat din cele 3 si il folosesc o data pe saptamana. Lasa parul foarte matasos, are o aroma dementiala si teoretic protejeaza parul vopsit-asta nu am cum sa validez pentru ca nu am microscop.



De samponul Oyster cu cocos sunt dezamagita...de fapt sunt dezamagita de sampoane in general. De cativa ani sunt nevoita sa ma spal cu acelasi Head'n'Shoulders pentru ca am devenit sensibila la oricare altul. Nu stiu ce contine acel sampon de a devenit parul meu obsedat de el dar daca folosesc altceva, fie el produs profesional sau nu, I'm in trouble. Desi ii fac ochi dulci de fiecare data cand ma spal, o sa prinda radacini pe polita din baie.




In schimb nu am fost tare incantata de Sprayul Cherastille daaar am fost placut surprinsa. Parul este vizibil mai lucios, varfurile despicate incep sa isi revina incetisor si miros a mar o zi intreaga :X

Nu fac eu mare diferenta intre produsele profesionale pentru par si cele din comert dar pentru mine aceste produse au unda verde. Singura bila neagra este ca se gasesc doar in saloane din cate am inteles :( Nuuuuuuuuuuu!

Voi cu ce va hraniti parul?


XOXO,
PIXIE

*produsele au fost primite spre testare

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...