sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Parafina- miracolul pentru maini catifelate

Daca frecventati saloanele de infrumusetare sigur ati auzt de acest procedeu miraculos. Desi multa lume confunda kerosenul (un fel de parafina lichida) cu parafina folosita in industria cosmetica puteti sta fara grija, nu sunt unul si acelasi lucru.
Multe din produsele de ingrijire faciala si corporala contin parafina dar un tratament special pentru maini sau picioare face minuni. In perioada rece si nu numai, multe dintre noi avem probleme cu uscarea excesiva a pielii. Acest tratament ajuta la repararea si hidratarea pe termen lung, imbunatatind aspectul pielii. Dupa procedeul propriu-zis diferenta este instanta si nu trebuie sa va mai faceti griji o buna perioada de timp. Ca si tratamentele corporale sau faciale clasice si aceast tratament trebuie urmat periodic. Eu una in perioada iernii apelez des la acest truc.

In ce consta:

1) mainile sunt dezinfectate pentru a elimina orice bacterie de la suprafata pielii





2) se incepe pregatirea cu un gommage pentru a inlatura celulele moarte si se maseaza riguros zona


3) se hidrateaza mainile cu o crema sau un ulei special


3) se scufunda mainile in recipientul cu parafina calda- acest pas se repeta de 2-3 ori



4) se introduc mainile in pungi si apoi se folosesc manusi speciale sau prosoape pentru a mentine temperatura , in acest fel ingredientele benefice din produs se absorb in piele. Cu cat pielea este mai uscata cu atat absoarbe mai mult produs.



5) se aplica o crema hidratanta la final




Joly Salon este locul unde imi alint eu manutele si gasiti adresa pe pagina lor de fb. Pretul unei astfel de impachetari este de 20 lei. Daca va intereseaza mai multe informatii despre alte servicii nu ezitati sa ma intrebati, salonul foloseste produse Tigi, Goldwell, Sothys, Shellac si Kryolan.






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...