luni, 23 mai 2011

Baza matifianta Sephora

Hello beauties!

Va spuneam aici ca tocmai recumparasem baza matifianta de la Sephora, iar la cererea Ellei a venit si review-ul produsului :)

Despre acest produs am aflat de pe blogul lui Gabi si ea m-a convins sa il cumpar. Va recomand sa cititi si review-ul facut de ea pentru ca este foarte fain si vorbeste putin si de ingrediente, parte la care eu nu ma pricep.

Eu consider ca acest produs intra la categoria "consumabile"...stiti voi: se termina sapunul, luam altul...se termina primerul de la Sephora..neaparat cumparam altul :D

Cam asa arata:


Detalii tehnice:
- pe el scrie ca netezeste si matifiaza tenul;
- are 15 ml (m-a tinut cam 2 luni si jumatate..dar l-am cam irosit..acum ma va tine cel putin 3 luni si jumatate :D)
- costa 47 lei
- ambalaj cu pompita, recipient din sticla.
- formula siliconata.

De ce imi place atat de mult?
Imi place in primul rand textura produsului: este un gel incolor siliconat care netezeste fata. Adica fata devine foarte fina, parca imi umple toti porii si toate nebuniile pe care le am pe ten, iar fondul de ten aluneca foarte frumos.
Daca nu aplic baza inainte, ma chinui ceva sa aplic fondul de ten (iar eu folosesc pensula de stippling), iar rezultatul nu este la fel de uniform. Ajuta enorm!
Deci la partea de netezire sta al naibii de bine! Este adevarat ca nu va dispar porii, dar nici nu iti vor mai face cu ochiul :)))
La partea de matifiere, sta mai putin bine decat la netezire. Cel putin in cazul meu. Eu am un ten al naibii de gras in zona T...parca a luat-o razna da cand cu caldura asta! Nu ma plang ca s-a facut cald, sa nu ma intelegeti gresit :D Revenind, produsul matifiaza, dar in functie de tipul fiecarui ten rezista mai mult sau mai putin...la mine rezista cam 2h acum :(

Recomand? Da!!! Mai cumpar? Clar!!! Mi se pare scump? Putin..

Cred ca as putea doar sa curat fata cu tonic si apoi sa aplic baza si fondul de ten..cred ca ar arata fain tare. Nu am incercat aceasta varianta, acum m-am gandit la ea. Din pacate nu o voi incerca prea curand pentru ca nu pot sari peste crema cu spf.

App, mi-am luat de curand o crema cu spf si deabia astept sa va povestesc despre ea, dar trebuie sa ma sfatuiesc cu cineva inainte.

Va tenteaza produsul? L-ati incercat? Cunoasteti produse cu rezultate asemanatoare? Eu sunt deschisa la alternative :D


Hugs,


Pinkie


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...