luni, 14 martie 2011

TAG: Despre blog

Draga mea, SweetCrazyLollipop m-a tag-uit si pe mine acum fix 2 ore si nu puteam sa nu ma grabesc sa onorez aceasta invitatie :D
So here we go..


1. Cand ai inceput sa scrii online?


Am debutat timid pe blogul Let's Do It, Romania! la inceputul anului trecut. Acest blog l-am inceput impreuna cu Pixie la jumatatea lunii ianuarie a acestui an, iar pe langa aceasta mai sunt editor al sectiunii de Fonduri pe Businesslive.ro (i bet u dint knew that:p)

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?

Poate suna ciudat, dar totul porneste din curiozitate. Primul lucru pe care il fac dimineata este sa citesc ce au mai scris fetele din blogroll-ul meu. Blogurile voastre sunt una din sursele mele de inspiratie, plus pasiunea comuna cu restul femeilor! :)

3. Cum reactionezi la comentarii negative?

Fac repede 3-4 depresii, imi ciopartesc doua maini si un picior si cand incep sa se cicatrizeze ranile imi dau seama ca nu se merita. Glumesc, nu fac asa. Recunosc, nu imi plac, dar asta este..viata nu este numai roz roz roz si ...roz! (INCA:D)

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?

Vreau si eeeeu...vreaaau si eu bloooog!!! Imi placea sa urmaresc tutoriale de makeup pe youtube, apoi am citit bloguri, apoi am descoperit ce blogosfera de beauty sudata exista in Ro si atunci am zis ca vreau sa fac si eu parte din ea. Vroaim sa va cunosc, sa impartasesc si eu pareri, sa imi scriu propriile experiente, etc :)

5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?

Bloguri ale unor persoane talentate, simpatice si haioase care imi lumineaza ziua. Stiti vorba aia? Ziua incepe bine cu un blog de beauty citit (nici eu nu o stiam, acum am scos-o :))))

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?

Paaaai...cumpar mai mult online, experimentez mai putin pentru ca au experimentat si alte persoane inaintea mea un produs, ma machiez mai frumos, stiu ce e ala primer :))

7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?

In general ce asteapta un parinte de la un copil: sa faca facultate, sa se insoare si sa aiba copii :))

8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?

Sa mai treaca pe la noi :)

Dau mai departe catre:
Pixie, Modniza, Iulia Badita, Andreea's Land, Madlen, Choco, Roxie, Little D, Iguanita si Betty.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...