luni, 24 ianuarie 2011

It's my DUE day!!!

location : L.A. (i wishhh)
likes: rainbow world,fundite,leopard print,acadele,hello kitty,kids,creativity,inspiration
quotes: pacea fie cu voi
hair and make-up : me (cine altcineva?!)

     Hello guys im Kandee :X sper ca nu e vreun apropo ca am ajuns la varsta la care mi-ar trebui un 'mini me' dar here we go. De vreo 2 saptamani trebuia sa nasc dar nu vrea sa iasa micutu' asa ca mai postez cateva imagini din viata de zi cu zi .
      O sa incep cu spalatul  de dimineata (ce ? credeti ca lumea se uita doar la burta cand ies pe strada? oricand trebuie sa fiu frumoasa ). Desi ar fi o exclusivitate sa facem un blog de make-up porn, nu o sa va arat totusi poze de sub dush...unde credeti-ma e un chin sa te speli pe spate cand ai  ditamai portbagajul.




     Cum imi este foame cam de 20 de ori pe zi am ajuns inevitabil si in bucatarie....e mai greu cand ai burta asa mare si bucataria asa mica ca te izbesti de toate colturile...dar e un lucru bun ca gasesti tot felul de puncte de sprijin...masa este una dintre ele.
    




                           Nici la 'munca de jos" nu e mai simplu.


    Urmeaza machiajul de pranz ...poate imi gasesc perechea ideala pe drum ca si asa ceilalti 3 copii ai mei sunt cam homeless(cine mai tine minte cine e tatal..let's be serious) apoi cumparaturile(aici chiar ma ajutat mama sa ma incalt cu una dintre cizme :)))) ), vizita la salon, pe drum ma opresc si la ginecolog pentru o ultima ecografie . Pinkie te asptept sa imi masezi picioarele deoarece merit dupa o asa porunca si in plus nu poti refuza o femeie insarcinata :P .





                                 ghiciti ce este "bandana" rosie de la mana :))))











 P.S.-intre timp am si nascut yaaaaay new baby in the family(in curand nu o sa mai am loc de ei)...uitati rezultatul:








Concluzii:
-cand ai burta asa mare fundul pare muuuuult mai mic
-neaparat imi angajez menajera cand o sa fiu insarcinata
-cand deja burta depaseste picioarele vizibil  nu o sa ma mai descalt (hai ca nu mor vreo 2-3 luni)- este tortura sa te apleci dupa cizme :|
-neaparat sa imi gasesc sot bucatar....ai manca si cainele de foame
-pernele patrate nu arata bine ca burta
-daca nu vreti sa dati banii pe  haine noi furatile pe cele ale sotului bucatar :P sau puteti sa umblati cu vechile tricouri cu o burta de instalator (iesita asa de sub bluza :)) )


Huuuuuuuuuuuuuuuge love.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...