luni, 21 februarie 2011

Bridezilla!! beware silly content...

          Pinkie vrea sa ma marit!That's a fact...copii , maritis u name it. Ultima provocare se refera binenteles la machiajul de mireasa...l-am facut si pasta ce sa fac aveam de ales!? Booon...dupa ce m-am pus pe cersit i-am furat lu' roz fondul de ten ,vecinei niste rebuturi si mamei restul de ciudatenii. Evident ca nu am gasit mai nimic foarte util in afara de firme gen oriflame, avon si ruby rose care nu prea m-au ajutat. Dar na....am facut ce am putut. Un machiaj de mireasa este de obicei foarte glow, pune in evidenta frumusetea naturala si trebuie sa iasa perfect in poze. Binenteles ca nu este un machiaj tipic ...sunt doar anumite reguli universal valabile dar machiajul propriu zis este alegerea miresei. Am ales un machiaj simplu pe tonuri de maro si auriu ...visand la o nunta pe plaja in talpile goale. Nu mai are sens sa va arat ce produse am folosit , doar va asigur ca nu am trisat si nu am folosit nici un produs personal. Cam astea sunt produsele pe care le-am gasit pe la mama in afara de fondul de ten de la pinkie  si trusa , rimelul (uscat) si un creion negru ada din dreapta sus furate de la vecina:

Urmeaza pozele facute seara ca de obicei (prost obicei) deci calitatea si realitatea lor lasa de dorit. Machiajul a fost realizat cu diverse produse nedestinate acelor zone (fard de pleoape in sprancene , creion de ochi pe post de iluminator de obraji , un fard de pleoape pe post de blush etc ) Varianta soft :






Dupa ce am terminat sesiunea de shooting m-am gandit sa fac si varianta bridezilla...ceva mai hardcore...de fapt ma gandisem la zombie-bride dar n-am avut materialele necesare asa ca am renuntat la idee. Varianta 2 black-bride:













     In concluzie:
...imi iubesc cosmeticele!!!! 
...la nunta mea cred ca o sa port un ruj rosu-roze ca da bine in poze
...tre sa ii mai cumpar mamei cosmetice ca are mare nevoie
...sa imi inving lenea si sa fac machiaje si poze ziua
...sa nu ma casatoresc prea curand deoarece e prea mult de munca :))
...desi in ultima vreme tot uit sa ma dau cu rimel, de data asta l-am ignorat intentionat deoarece aveam unul uscat si unul expirat...n-am avut ce sa aleg
    Cam atat...astept pareri...voi ce alegeti good or evil?:D



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...