luni, 5 septembrie 2011

Provocare-Brigitte Sfat

ATENTIE IMAGINI SOCANTE! 

Nu mi-a placut ideea de la inceput ( aici gasiti provocarea initiala)...era ceva prea simplu sa imiti o persoana cu niste silicon in buze si sprancene subtiri despre care nu stiam nimic si de a carei existenta nu auzisem. Dar cum nu puteam renunta la provocare pt ca nu imi sta in fire am zis sa incerc macar sa o caricaturizez un pic...asta a iesit:






PS: ii stiu toata viata personala a Brigittei de cand a iesit din puscarie si pana in ziua de astazi...deci chiar m-am straduit ceva(stiu ca se vad sprancenele mele dar am zis sa nu modific pozele in p-shop de data asta ). Pinkie poti sta linistita deja ti-am gasit urmatoarea provocare :D va urma.....

XOXO,
PIXIE

Makeup inspired by Lili (fetelespun.ro)

Hey Beauties!

Zilele trecute, rasfoind blogul fetelespun.ro am dat peste un machiaj superb recreat de Lili si am spus ca trebuie sa incerc sa il fac si eu pentru ca mi-a placut tare mult!

Pe blogul lui Lili gasiti si un tutorial care sa va ajute daca doriti sa incercati si voi. Eu am ales alta metoda pentru ca nu am foarte mult exercitiu, asa ca am mers cu pasi mici si siguri.

Nu prea stiu sa fac poze, asa ca am acum va bombardez cu multe poze numai cu ochi :p

Aceasta este poza de inspiratie <3




Pe parcurs veti vedea poze in care port gene false sau nu, gloss roz sau ruj nude crem totul culminand cu o poza cu mine in pijama care va asteapta la final :))
















Sper ca v-a placut. Stiu ca nu este perfect, dar promit sa mai exersez! :P


Hugs,

Pinkie



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...