vineri, 21 ianuarie 2011

I'm sorry daddy..i never meant to use your brush...

...your only brush!
Ok, Pixie a inceput jocul...si joaca dur! Cand am citit provocarea ei, mi-a venit in minte filmul "Jeux d'enfants".. Cap, ou pas cap?
Am ales "Cap" asa ca jocul a inceput.
Pentru inceput tin sa precizez ca nu ma pricep la pensule. In general le aleg dupa cum arata. Imi plac cele colorate, in special roz. De obicei Pixie le "verifica" si imi spune daca sunt sau nu bune. Mi-a explicat ea o chestie cu perii sa fie tari nu stiu unde si sa le incerc apasand nu stiu cum... nu am retinut pentru ca stiu ca va fi ea mereu acolo :D

Revenind la pensulele noastre...vreau sa precizez inca de la inceput ca mi se pare un fel de "incest" sa folosesc pensula lui tatut...dar am facut-o!
Asa arata pensula acum. Este o pensula veche, care locuieste pe polita in baie si care era albastra in tineretile ei. Imaginati-va un politist frumos, cu forme apetisante si par des, frumos si sanatos imbracat intr-o uniforma imaculata. Exact! La inceputul carierei arata ca un kabuki.
Acum arata ca un politist cu o lunga cariera: are uniforma crapata din cauza burtii plina de gogosi si cafele.

Dupa ce m-am imprietenit cu pensula, am testat-o pe fata. Ce senzatii am avut? Tari!!! Puteam sa fac scrub cu ea! Nu am incercat niciodata buretele de sarma pentru vase pe fata, dar cred ca s-ar simti la fel. Ori barbatii sunt nesimtiti, ori nu stiu cum trebuie sa fie o pensula pentru fata :))) Concluzia este ca nu mi-a placut. Ma gandesc serios sa ii cumpar o pensula noua..eventual chiar un kabuki!

Cu toate acestea am mers mai departe. Am ales un blush colorat pentru ca vroiam sa fie vizibil in poze, dar din pacate nici lumina artificiala si nici aparatul meu de 10 megapixeli nu ma ajuta.

Si m-am zgariat cu blush...adica m-am dat cu blush :))
Face un blending excelent, culoarea este distribuita uniform si chiar iti da o culoare rose in obraji..si nu e de la blush :))
Un alt minus ar fi faptul ca se consuma prea mult produs :(


I'm done! Pixie pregateste-te! >:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...