miercuri, 22 februarie 2012

Sephora are MUFE!


Ieri a fost una din cele mai lungi si mai obositoare zile din ultima vreme dar si cea mai frumoasa. Dupa o sedinta foto a urmat inaugurarea oficiala a brandului Make Up For Ever in Sephora. Blogosfera de beauty nu putea lipsi din acest cadru asa ca ne-am intalnit cu multe fete frumoase si talentate. Prezente au fost si cateva  personaje mondene : Anda Adam, Doinel Ungureanu si Alexandru Abagiu.

Totul s-a petrecut la etajul 15 cu o frumoasa priveliste asupra Bucurestiului. Am avut parte de muzica buna, am cunoscut-o pe initiatoarea brandului Dany Sanz, am vazut machiaje deosebite, gene false fantezie la tot pasul si am mancat pentru prima oara sushi.

Nu stiam foarte multe detalii despre acest brand desi am auzit multe lucruri bune. Parerea mea sincera este ca sunt mai bune decat produsele MAC (am avut o experienta foarte proasta cu aceste produse in ultima vreme dar asta este o alta poveste).

 MUFE este renumita pentru gama larga de produse(peste 1500) si pentru calitatea acestora. Ele au fost initial produse pentru profesionisti si nu pentru utilizarea zilnica. Imi plac la nebunie gama lor pentru body painting si accesoriile din dotare (se putea altfel!? ), de asemenea produsele waterproof mi-au facut cu ochiul.

Desi brandul Mufe nu este o noutate la noi in tara acum a devenit mult mai accesibil datorita locatiilor multiple ale magazinelor Sephora. Cu prima ocazie ma duc sa ma balacesc in ele la stand :D, cel mai probabil in perioada 2-4 martie cand au deschiderea standului in Sephora din Afi Cotroceni.

In curand o sa va arat si un review al produselor sa va faceti o idee despre calitatea acestora.

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...