luni, 7 noiembrie 2011

Health & Beauty Expo 2011


Health & Beauty Expo va avea loc in Bucuresti, Sala Palatului, intre 25 si 27 noiembrie dupa urmatorul program: vineri 12-18, sambata si duminica 10-18.

Health & Beauty Expo este un concept international, care uneste sub acelasi acoperis doua concepte primordiale pentru fiinta umana: sanatatea si frumusetea.

Vizitatorii expozitiei vor afla, printre altele, despre cele mai noi trenduri din produse de frumusete, cosmetica, ingrijire si infrumusetare a parului, igiena personala,ingrijire a pielii, chirurgie plastica, medicina traditionala, medicina alternativa, terapiii naturiste, nutritie si gimnastica.

Se vor desfasura diverse activitati ce corespund unor sectoare diferite care alcatuiesc expozitia, totul de la prelegeri, seminarii si congrese, precum si spectacole si multiple activitati pentru vizitatorii nostrii, atat catre publicul larg dar si la un nivel profesionist.

Expozitiile comerciale reprezinta oportunitati grozave pentru profesionisti, specialisti de sector cat si pentru persoane individuale, deschizand o lume a unei tehnologii noi, a ideilor si in final un val de informatii pentru generatia urmatoare.

De ce sa vizitezi Expozitia Health & Beauty

Acestea asigura oportunitatea pentru a gasi bunuri si servicii prin intalnirea cu producatorii sau furnizorii fata in fata.

Aici poti vedea produsele in actiune si sa intrebi expozantii o multime de intrebari legate de produsele lor. Ei nu numai ca iti vor impartasi experienta lor dar pot deveni si parteneri utile de afaceri. Astfel prin vizitarea expozitiei vei avea sansa sa:

  • Vezi - noi produse si servicii
  • Inveti - despre ultimele realizari in domeniile expozitiei
  • Relationezi - cu specialisti, oameni de business si cu marii jucatori din piata
  • Identifica- noi contacte
  • Experimenteaza – demonstratii gratuite
De asemenea, pe toata perioada expozitiei te poti inscrie gratuit la diferite conferinte. Vezi aici lista completa.

Te tenteaza? Ai fost anul trecut la prima editie a acestei conferinte? Ne vedem acolo?

Cu drag,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...