joi, 19 mai 2011

Cum sa iti usuci pensulele cu perii in jos chiar daca nu ai brush guards!

Hello beauties!

Ideea acestui articol mi-a venit dupa ce a vazut mama practica mea si s-a uitat oripilata cum imi "torturez" eu pensulele si nu intelegea de ce :)))

Stiti ca trebuie sa ne spalam frecvent pensulele, stiti ca nu e bine sa le lasam sa se usuce de capul lor si ca trebuie sa le acordam putina atentie...mai ales ca unele pensule tind sa o ia razna in contactul cu apa de zici ca le exorcizezi, nu ca vrei sa le faci un bine...


Aici intervin faimoasele brush guards care iti permit sa usuci pensulicile cu capul in jos si in acelasi timp te asiguri ca nu raman cu vreo pleata in vant, ci perii se vor aseza frumos.


Aceasta ar fi varianta ideala, dar cum noi nu gasim in tara instrumentele, ne descurcam cu ce avem (sursa foto).








Uitati cum imi usuc eu pensulele cu capul in jos: iau un bucata rola de scotch, rup o fasie de 8-9cm, o lipsec de marginea comodei cu capul in jos si o pun sa isi marturiseasca toate pacatele (mai putin ultima parte :))))

Asta functioneaza la pensulele cuminti, care nu dau cu pleata in vant si arata ca scoase de le 220v.

Eu folosesc comoda ca imi este mai usor, puteti sa le atarnati de raftul unei biblioteci (ignorati dezordinea, concentrati-va pe subiectul discutiei)


Si pentru ca si pensulele sunt femei si le place sa fie dificile, cand intampinati un "bad hair day" va intoarceti la prietenul nostru schotch-ul luati o fasie si le legati la gura, dar cu partea lipicioasa in exterior (degeaba le spalam, daca le umplem de scuipici dupa).

In functie de marimea pensulei alegeti si voi grosimea scotch-ului.


Aseara am spalat pensula Lancome 21 de care v-am povestit aici. Eu am fost finuta cand am zis ca naparleste cateva fire...Ea se epila cand simtea contactul cu mutra mea!!!
Asa ca am hotarat sa o spal, dupa baita arata ca o femeie dupa o noapte de sex salbatic si mahmura, asa ca trebuia sa fac ceva...arata bine acum..sper sa nu mai naparleasca.


Inainte le atarnma pe sarma, dar doar pe cele subtiri...asa am ajuns la varianta scotch+comoda.

Cum vi se pare? Voi cum va uscati pensulele? Ati vazut prin Ro brush guards?

Hugs,

Pinkie

Later edit: Pe site-ul cosmetic-style se gasesc brush guards la pretul de 25 lei. Multumesc Adinei pentru pont! :D

Cupcake Giveaway!


Cupcake organizeaza un giveaway cu produse Peggy Sage. Eu nu am folosit decat oja de la acesta brand si sunt tare curioasa cum este fondul de ten. Daca vreti sa va inscrieti, intrati AICI!

Castiga un Sigma Synthetic Face Kit!


Draga noastra Ana ne face un cadou minunat. Pentru detalii intrati AICI!

Oferta faina pe Groupon!

Cum data trecuta (a scris Pixie aici) am uitat sa va anunt de voucherul minune, am zis ca de data asta nu ma mai iertati!

Cosmetice Bella Pierre: reducere de 100 RON pentru o comanda efectuata pe BePrecious.ro. Cosmetice minerale pentru un look 100% natural!


Caracteristici
  • Magazin online cu o larga varietate de bijuterii, cosmetice si produse de machiaj de cea mai buna calitate!
  • Bella Pierre: cosmetice cu minerale si ingredienti organici, pentru un look 100% natural!
  • Alegerea perfecta pentru orice tip de ten – produsele sunt recomandate atat de specialsti in make-up din intreaga lume cat si de medicii dermatologi
  • Be Precious va pune la dizpozitie o paleta bogata de produse Bella Pierre, in cele mai variate texturi si culori, pentru orice tip de machiaj: office, de zi sau de seara, "party-look", natural
  • Bella Pierre: un pas inaintea cosmeticelor biologice sau organice!
Conditii de utilizare
  • Voucherul este valabil 3 luni

  • Dumneavoastra puteti utiliza un singur voucher, in schimb puteti achizitiona mai multe, pentru a le darui

  • Puteti utiliza un voucher / comanda.

  • Prin intermediul voucherului dvs Groupon de 19 RON beneficiati de o reducere de 100 RON din pretul total al unei comenzi efectuate pe BePrecious.ro, in valoare minima de 200 RON!

  • Voucherul nu se cumuleaza cu alte promotii deja existente pe site si poate fi utilizat DOAR pentru achizitionarea produselor marca Bella Pierre!

  • Dupa incheierea cu succes a acestei oferte, veti primi un e-mail cu voucherul Groupon. Pentru a beneficia de oferta, va rugam trimiteti un e-mail pe adresa office@beprecious.ro, mentionand produsul / produsele dorite. Nu uitati sa atasati voucherul dvs Groupon in format PDF!

  • Pentru comenzi mai mari de 200 RON transportul este gratuit. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de livrare (aici)

  • Pentru informatii despre comnada dvs, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0765.481.560

Oferta o gasiti AICI!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...