marți, 14 iunie 2011

Liana's Boutique Haul + Swatches

Hello Ladies!

Vreau sa va arat ce mi-am luat! Aceasta a fost prima oara cand am comandat ceva de pe blogul Lianei si sunt tare nerabdatoare sa va arat ce mi-am luat! :D

Incep cu cele 3 blush-uri Margaret Astor. Am ales nuantele : Flamenco Red, Perfect Peach si Sunkissed Gold. Mi-au placut la nebunie cum arata si vroiam sa le iau pe toate (Liana are vreo 8 nunate), dar m-am limitat doar la 3.

Stiti ca ador shimmer brick-urile si acestea arata delicios! Sa va las cu pozeleeee :D

Cu blitz


Fara blitz
(ambele poze sunt foarte apropiate de nuantele reale)

Au valabilitate 30 de luni de la deschidere si au in componenta minerale si aloe vera..si cel mai important lucru : Astor Paris made in China :))))



Si acum linerul de la GOSH! :D
Mi-a placut la nebunie nuanta chiar daca nu era nou. Liana a fost foarte draguta si a tinut sa imi precizeze de n ori ca nu este nou si daca nu il vreau pe cel sigilat, dar cateva nuante mai deschis.
Pe langa asta mi-a facut si o mica reducere ceea ce mi s-a parut foarte fain din partea ei!




And now...swatches! :D

Fara blitz

Cu blitz


Sunt foarte incantata de noile mele achizitii! Deabia astept sa testez pe obraz blus-urile si sa vad cat de rezistente sunt. Liner-ul de la GOSH nu m-am putut abtine si deja l-am incercat. Sunt super incantata!! Il am de 4h pe pleoape si este inca la locul lui :)

Va plac blush-urile? Eu as mai vrea vreo doua...desi stiu ca nu le pot purta pe toate :))

Daca vreti sa aruncati o privire pe blogul Lianei, v-am pus linkul mai sus.

Cred ca imi trebuie un Project Pan si pentru produsele de makeup :(

Hugs,


Pinkie

Pearl Drops - deal or not?

    Dupa ce a scris Pinkie despre pasta de dinti cu efect de albire de la Signal AICI, am zis sa va impartasesc experienta mea cu Pearl Drops.

   Folosesc aceasta pasta cam de 2 ani de zile si sunt incantata de ea. Imi place la nebunie faptul ca nu simt ca am inghitit un vagon de ierburi si ca mentolul este pus cu o limita.

   Sincera sa fiu la mine chiar are efect pasta asta de dinti....cand nu o folosesc se simte....(nu ca nu folosesc deloc ...ci mai experimentez si altele :))) ) imediat dupa refolosire se vede diferenta. Nu am niste dinti de tractorist cei drept, dar nici coala de hartie nu sunt (fumez de 7 ani, deh) si pe mine una ma ajuta. Din cauza tutunului dintii se pateaza mult mai repede deci ca atare i need it like air :X.

   Ce imi place: nu simt nici o sensibilitate la nivelul dintilor sau gingiei dupa folosire, raportul calitate pret este ff bun , la mine una chiar are efecte pozitive, gustul foarte putin mentolat.

   Contra: nu are un efect miraculos dar totusi exista o diferenta destul de clara(poate depinde de la persoana la persoana), recipientul este destul de micut, nu se gaseste la orice supermarket sau magazin de cartier(asta in caz o lasi pe ultima suta de metri).

   Eu deja am facut o pasiune pt ea, o voi cumpara over and over again pana ce voi gasi una mai buna (desi m-as mira sa fie ceva mai bun si cat de cat inofensiv).

Recomand? CLAAAR


                                                        XOXO,
                                                        PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...