duminică, 14 octombrie 2012

Bronzare solida?!

Un nou "gadget" descoperit de mine in materie de cosmetice este uleiul solid bronzant pentru masaj "Black stockings"  de la Lush.

Brandul Lush pentru mine este o lume mereu surprinzatoare si fascinanta. Intotdeauna cand vizitez cate un stand de-al lor intreb ce fac anumite produse, fiind atat de diferite fata de cele cu care suntem obisnuiti.

Cateva exemple graitoare ar fi: sapunul sub forma de gelatina (are textura unui jeleu si poate fi folosit direct de la congelator...asta da baie interesanta), tratamente pentru par sub forma solida , demachiante din carbune negru,  pastile pentru curatarea dintilor, etc.

Desi pretul acestor produse este unul piperat nu poti sa iesi din magazinul pliiiiin de arome imbietoare fara sa cumperi ceva, iar daca nu cumperi sigur ramai cu gandul la ele. Pretul este justificat de ingredientele naturale de buna calitate, designul produselor si fabricarea manuala a acestora, dar tot nu sunt pe buzunarul oricui.

Sa revenim la "dresul" nostru: nu mai tin minte cum am intrat in posesia acestui ulei solid, cert este ca imi fac curaj de ceva vreme sa il folosesc. Daca in zonele usor accesibile ma descurc singura, ei bine, pentru cocoasa am nevoie de cel putin o mana de ajutor...dar cum am fost indeajuns de lenesa l-am pus pe A la treaba cu mentiunea de a nu rata nici un coltisor. Zis si facut si dupa aproximativ 15 minute (asta daca nu am adormit cumva pe parcursul aplicarii) eram gata din cap pana in picioare. Radianta, mirosind imbietor, relaxata dupa masaj si cu 1-2 tonuri mai inchisa decat inainte. Lovely!

Sunt cateva aspecte care imi plac si cateva care nu imi plac la acest produs:

-se aplica uniform si nu pateaza pielea
-are o textura usor irizata care lasa pe piele un glow natural si superb
-modul de aplicare imbunatateste circulatia sangvina iar uleiurile naturale hidrateaza pielea
-mirosul este unul deosebit predominand aromele de scortisoara, cacao si ienibahar
-daca este aplicat de altcineva poti combina utilul cu placutul :-"
-perfect pentru ocaziile speciale cand ai nevoie de putina stralucire
-pana si denumirea (black stockings) iti lasa imaginatia sa zburde- majoritatea produselor Lush au denumiri erotice sau amuzante

-la spalat dispare bronzul- nici nu ma asteptam sincer sa ma tina un an de zile ...dar speram macar 2-3 spalari :((
-se consuma destul de mult produs daca este aplicat pe tot corpul
-exista 2 variante de ulei aceasta folosita de mine fiind pentru un ten mai ciocolatiu si imi place la nebunie...consider ca cel pentru ten deschis nu s-ar vedea mai deloc
-pretul cam piperat (45 lei bucata de aproximativ 75 gr)





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...