vineri, 11 februarie 2011

MAC Pro - face and body foundation

Fondul de ten - vechea enigma a femeilor. Cred ca ne decidem mai greu ce fdt sa ne cumparam decat o pereche de pantofi. La mine a fost dragoste la prima vedere...il avea o prietena si m-a convins sa il incerc, dar nu mi-am dat seama ca eram bronzata in acea perioada si am ales o nuanta destul de inchisa pentru iarna ce urma. In urma euro tripului lui Pinkie m-am ales cu el. Era tot ce imi puteam dori pe timp de vara...se intinde usor , nu incarca tenul, rezista, poate fi aplicat pe orice parte a corpului.

Este un fond de ten fluid cu o textura apoasa, puterea de acoperire este mica dar este tot ce ai nevoie pe caldurile sufocante, plus ca punea foarte frumos in lumina bronzul. Marimea este si ea de apreciat 120 ml in conditiile in care un fdt normal are 30 ml. De abia astept sa revina vara si sa prind un pic de culoare sa ma pot bucura din nou de el.

Parti negative : pretul (piperat 150 lei dar cand te gandesti ca are 120 ml ai zice ca merita), puterea mica de acoperire ...era fondul de ten ideal daca ar fi acoperit mai consistent, nuanta prea inchisa pe care mi-am luat-o (desi prefer ca fdtul sa fie un pic mai inchis cred ca am exagerat totusi ...Pinkie a fost mai inspirata si a achizitionat o nuanta mai deschisa)




L-as mai cumpara? probabil ca nu ....sigur imi ajunge o vesnicie asta...cred k expira pana apuc sa il folosesc pe tot :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...